COOLTUR Turisme Cultural - Escaldàrium 2018

Estigues connectat amb COOLTUR Turisme Cultural

12/10/2017
Notícies

Des de COOLTUR Turisme Cultural volem que no us perdeu cap de les nostres novetats.

Des de COOLTUR Turisme Cultural som uns amants de la història i del patrimoni local. Volem ajudar-vos a conèixer el nostre passat i el patrimoni que encara es conserva a Catalunya. Per aquest motiu, creiem que la millor manera per a poder-ho fer, és a través de rutes turístiques culturals. Totes les nostres rutes estan basades en la història i el patrimoni local.

Creiem, fermament, que la Cultural és un Bé Universal. És per aquest motiu que us oferim uns pdf gratuïts, amb la informació de les nostres rutes. A més, si voleu, us podem acompanyar i explicar, personalment, cada una de les nostres rutes. Si voleu que us acompanyem, podeu mirar les nostres rutes programades, o les rutes guiades a la carta.

A més, estem treballant, constantment, per ampliar la nostra oferta turística. I volem que no us perdeu cap de les nostres novetats. És per aquest motiu que a part de la pàgina web, també tenim presència en diverses xarxes socials. A través d’aquestes xarxes, us anunciem qualsevol de les novetats de la nostra web. Les novetats que hi anunciem són les noves publicacions, rutes guiades, noves rutes turístiques, etc. A més, també hi podeu trobar diferents fotos de les activitat que hem realitzat.

Així que, si voleu ser els primers en descobrir les nostres novetats, no dubteu en seguir alguna de les nostres xarxes socials.

A continuació podeu veure a en quines xarxes estem presents, i els enllaços dels nostres perfils.