Descobrir la història i el patrimoni amb activitats Dinàmiques

A través de COOLTUR Turisme Cultural podreu descobrir la història i el patrimoni d’una forma diferent. Hem creat un gran nombre de rutes turístiques que estan situades en diferents municipis catalans. A més, totes les nostres rutes estan basades en la història i el patrimoni local. De fet, el nostre equip compta amb més de 17 anys d’experiència en l’estudi, la conservació i la difusió del patrimoni arqueològic.

És per aquest motiu que us proposem un seguit de rutes guiades. En aquestes rutes, podreu descobrir la història i el patrimoni sobre el terreny. A més, en tot moment un guia de COOLTUR Turisme Cultural us acompanyarà i us farà les explicacions. I si teniu dubtes, també us els resoldrà.

Podeu trobar més informació de les nostres activitats dinàmiques a través de les nostres  rutes programades, o a través de les nostres  rutes guiades a la carta.

Conèixer un territori nou

Totes les nostres rutes són inèdites. Les hem creat nosaltres mateixos. A més, totes les rutes estan situades en diferents municipis catalans. Volem, amb les nostres, ajudar-vos a descobrir el patrimoni i la història de Catalunya i de les seves poblacions.

A part, en moltes de les nostres rutes, a més, també podreu conèixer i descobrir indrets d’una gran belles natural i paisatgística!

Proximitat a productes artesanals

El fet que totes les nostres rutes estiguin situades en diferents municipis catalans, us aproparà als productes artesanals de cada població.

En aquest aspecte, a part de conèixer la història i el patrimoni, també descobrireu la gastronomia local. Des de COOLTUR Turisme Cultural us recomanem a on trobar els millors productes artesanals!

Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: