Des de COOLTUR Turisme Cultural som uns amants de la cultura i del patrimoni. De fet, hem treballat, durant molts anys, en molts jaciments arqueològics de Catalunya. Tenim un gran coneixement de la història catalana, i del patrimoni que hi ha amagat en molts dels pobles de Catalunya, i volem compartir el nostre coneixement amb tots vosaltres. Creiem que la Cultura és un Bé Universal i, per tant, tothom hi ha de poder tenir accés. És per aquest motiu que, des de la nostra pàgina web, podeu accedir, gratuïtament, a la informació de les nostres rutes.

Ens vam adonar que a Catalunya hi havia una oferta de Turisme Cultural molt pobre, i molts dels elements patrimonials catalans, així com fets històrics de gran rellevància, estaven quedant en l’oblit general. Per a intentar donar difusió de tots aquests elements i, alhora, millorar l’oferta del Turisme Cultural a Catalunya, vam decidir  crear diferents rutes turístiques, basades en la història i el patrimoni local, i ubicades en diferents municipis catalans.

Actualment, tenim diverses rutes que parlen sobre Bruixeria, Llegendes, Carlins, Modernisme, Romànic, Època Romana, Anarquisme, Guerra de Successió Espanyola i Guerra Civil Espanyola (1936-39). A través d’aquestes rutes, podreu redescobrir la història i el patrimoni local, que encara es conserva, en diferents municipis catalans. A més, a través de les nostres rutes de Turisme Cultural, podreu descobrir indrets naturals d’una gran bellesa.

Així, doncs, les nostres rutes us podran portar a conèixer molts aspectes de la història i del patrimoni que han passat desapercebuts. A més a més, a través de les nostres rutes, també volem ajudar a millorar l’economia local de totes aquelles zones on l’oferta turística era molt escassa.

A més a més, des del primer dia, estem constantment treballant per poder millorar la nostra oferta turística, i poder-vos oferir un major nombre de rutes turístiques que us puguin portar a conèixer més elements de la història i del patrimoni català.

Esperem que us agradi la nostra proposta per millorar el Turisme Cultural a Catalunya. Penseu, a més, que si voleu fer les rutes amb un guia, tenim un calendari de rutes programades, encar que si voleu, també ens podeu sol·licitar fer una ruta a la carta, on nosaltres ens adaptem a les vostres necessitats.

En tot cas, si teniu qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem a la vostra disposició!