Des de COOLTUR creiem que el Turisme Cultural a Catalunya és la millor eina per a no oblidar la història Catalana. És per aquest motiu que des de COOLTUR us oferim un ampli ventall de rutes, creades per nosaltres mateixos i que estan basades en la història i el patrimoni local. Aquestes rutes estan repartides, sobretot, per la Catalunya Central.

Actualment, tenim rutes sobre les temàtiques de Bruixeria, Llegendes, Carlins, Modernisme, Romànic, Època Romana, Anarquisme, Guerra de Successió Espanyola i Guerra Civil Espanyola (1936-39). Amb aquestes rutes us volem ajudar a descobrir la historia i el patrimoni, que encara es conserva, en diferents municipis catalans. També volem destacar que a través de les nostres rutes podreu conèixer indrets naturals que moltes vegades han passat desapercebuts pels mateixos veïns, i que els tenim al costat de casa.

També creiem que el Turisme Cultural a Catalunya pot ser un motor molt important per ajudar a impulsar l’economia catalana. Des de COOLTUR volem ajudar a impulsar l’economia de territoris on la oferta turística cultural és escassa. Es per aquest motiu que, tal i com hem dit, les nostres rutes es troben en diferents pobles de la Catalunya Central. A més a més, des de COOLTUR estem treballant, cada dia, per augmentar el nombre de les nostres rutes, per poder-vos oferir més activitats culturals, i per descobrir la història i el patrimoni de més municipis catalans.

Esperem que us agradi la nostra proposta turística cultural. Penseu, a més, que si voleu fer les rutes amb un guia, tenim un calendari de rutes programades. També us oferim la possibilitat de poder fer activitats en grup tant per grups de particulars, com per a l’administració pública i empreses.

En tot cas, si teniu qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem a la vostra disposició!