/* */

Catalunya té una gran riquesa cultural, històrica i patrimonial. Desgraciadament, molta d’aquesta riquesa ha quedat desapercebuda per tots nosaltres. Des de COOLTUR Turisme Cultural volem canviar aquesta situació, i volem posar en valor la cultura, la història i el patrimoni que es conserva a cada municipi.

Per a poder revertir aquesta situació, i donar-vos a conèixer la cultura, la història i el patrimoni, vam decidir crear aquesta pàgina web. Tot el què trobareu en aquesta web ha estat creat i revisat pel nostre Equip d’experts.

Així, doncs, a través de la nostra pàgina web hi podreu trobar diferents indrets per visitar, que us permetrà descobrir el patrimoni conservat a cada municipi. A continuació, podeu descobrir els elements patrimonials que us proposem:

També hi podreu trobar un gran nombre de rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local. Les nostres rutes estan repartides per diferents municipis, i, si us interessa, us oferim la possibilitat de fer-les de forma guiada. Les temàtiques de les nostres rutes són:

Si teniu interès en fer alguna activitat guiada, o si voleu tenir més informació sobre les nostres propostes, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!