• Romànic a Tona

  La Ruta del Romànic a Tona ens portarà a fer un recorregut per aquest municipi de la Catalunya Central, on hi podrem descobrir alguns dels edificis del Romànic Català que encara s’hi conserven, alhora que podrem gaudir d’un paisatge espectacular.

 • Romànic a Centelles

  Ruta del Romànic a Centelles, on podrem veure els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquest municipi, alhora que podrem gaudir del paisatge natural que envolta aquest poble de la Catalunya Central.

 • Romànic a Vic

  Ruta del Romànic a Vic, on podrem descobrir els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquesta ciutat, alhora que podrem descobrir els carrers d’aquesta ciutat medieval de la Catalunya Central.

 • Romànic a Taradell

  Ruta del Romànic a Taradell, on podrem veure els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquest municipi, alhora que podrem gaudir del paisatge natural que envolta aquest poble de la Catalunya Central.

 • Romànic a Barcelona

  Ruta del Romànic a Barcelona, on a través d’un recorregut per la capital de Catalunya podrem descobrir els edificis i les restes arquitectòniques d’estil Romànic que encara es conserven en aquesta ciutat catalana.

 • Romànic a Tavertet

  A través de la Ruta del Romànic a Tavertet, podrem gaudir d’un paisatge espectacular tant del pantà de Sau, com de l’entorn d’aquest poble. A més, podrem descobrir alguns dels edificis d’estil Romànic que encara hi ha en aquest municipi de la Catalunya Central.

 • Romànic a Sobremunt

  A través de la Ruta del Romànic a Sobremunt podreu descobrir alguns dels edificis, d’estil Romànic, que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central. A més, podreu gaudir d’unes vistes d’ocell sobre la Plana de Vic.