• COOLTUR Turisme Cultural - Tona - Castell de Tona i Sant Andreu de Tona

  Romànic a Tona

  La Ruta del Romànic a Tona ens portarà a fer un recorregut per aquest municipi de la Catalunya Central, on hi podrem descobrir alguns dels edificis del Romànic Català que encara s’hi conserven, alhora que podrem gaudir d’un paisatge espectacular.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Centelles - restes arqueológiques de l'Església de Santa Magdalena de Vilarestau

  Romànic a Centelles

  Ruta del Romànic a Centelles, on podrem veure els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquest municipi, alhora que podrem gaudir del paisatge natural que envolta aquest poble de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Vic - Pont de Queralt de Vic i vistes de la Catedral

  Romànic a Vic

  Ruta del Romànic a Vic, on podrem descobrir els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquesta ciutat, alhora que podrem descobrir els carrers d’aquesta ciutat medieval de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Taradell - Castell de Taradell

  Romànic a Taradell

  Ruta del Romànic a Taradell, on podrem veure els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquest municipi, alhora que podrem gaudir del paisatge natural que envolta aquest poble de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Barcelona - Església de Sant Pau del Camp

  Romànic a Barcelona

  Ruta del Romànic a Barcelona, on a través d’un recorregut per la capital de Catalunya podrem descobrir els edificis i les restes arquitectòniques d’estil Romànic que encara es conserven en aquesta ciutat catalana.

 • Romànic a Tavertet

  A través de la Ruta del Romànic a Tavertet, podrem gaudir d’un paisatge espectacular tant del pantà de Sau, com de l’entorn d’aquest poble. A més, podrem descobrir alguns dels edificis d’estil Romànic que encara hi ha en aquest municipi de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Vista aèria de Sant Martí Xic

  Romànic a Sobremunt

  A través de la Ruta del Romànic a Sobremunt podreu descobrir alguns dels edificis, d’estil Romànic, que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central. A més, podreu gaudir d’unes vistes d’ocell sobre la Plana de Vic.