• COOLTUR Turisme Cultural - Ripoll - Monestir de Ripoll

  Llegendes de Ripoll

  Ruta de Llegendes de Ripoll, on podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven a la capital del Ripollès. Durant el recorregut, també podrem gaudir del paisatge i els boscos que hi ha al voltant d’aquest poble.

 • COOLTUR Turisme Cultural - L'Esquirol - Cascada del Gorg dels Dimonis

  Llegendes de Dimonis a l’Esquirol

  Ruta de Llegendes a l’Esquirol, en la que podrem descobrir algunes de les llegendes de dimonis que encara es conserven en aquest poble de la Catalunya Central. A més, podrem gaudir de l’entorn màgic i natural que té aquest poble.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Sant Llorenç del Munt

  Llegendes a Folgueroles

  Ruta de les Llegendes a Folgueroles, on podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central. A més, durant tot el recorregut podrem gaudir dels paisatges d’aquest municipi.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Bellpuig

  Llegendes a Sant Julià de Vilatorta

  Ruta de les Llegendes a Sant Julià de Vilatorta en la que podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven en aquest municipi. A més, podrem gaudir del paisatge i el patrimoni medieval que encara es conserva en aquest municipi de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Lluçà - Santa Eulàlia de Puig-oriol - Església de Sant Vicenç del Castell de Lluçà

  Llegendes a Lluçà

  Ruta de les Llegendes a Lluçà, on podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central alhora que podrem gaudir del paisatge i la natura que aquest poble ens ofereix.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Boi de Lluçanès - Santuari dels Munts amb vaques pasturant

  Llegendes a Sant Boi de Lluçanès

  Ruta de les Llegendes a Sant Boi de Lluçanès, en la que podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven en aquest territori. A més, arribarem al Santuari dels Munts on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars de la Plana de Vic.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Roca de Pena d'Alpens

  Llegendes a Alpens

  Ruta de les Llegendes a Alpens, en la que a través d’un recorregut pel terme municipal d’aquest poble de la Catalunya Central, podrem descobrir algunes de les llegendes que encara s’hi conserven a la vegada que gaudirem d’un paisatge espectacular.v