• COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra - Restes de la casa de Colldeplana

  Bruixeria a Sant Feliu Sasserra 2

  Ruta 2 de Bruixeria a Sant Feliu Sasserra, en la descobrirem noves llegendes de Bruixeria en aquest municipi, ampliant la informació de la ruta 1. A més, podrem gaudir del paisatge en aquest municipi del Bages, antiga capital de la Sots-Vegeria del Lluçanès.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Casa de la Pedragosa

  Llegendes de Bruixes de Prats de Lluçanès

  Ruta de Llegendes de Bruixes de Prats de Lluçanès, en la que podrem descobrir algunes de les llegendes de bruixes i de fets sobrenaturals que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central. També podrem gaudir dels paisatge d’aquest municipi.

 • Bruixeria a Caldes de Montbui

  Ruta de la Bruixeria a Caldes de Montbui, on podreu descobrir la història de la Bruixeria, i la història de les dones acusades de bruixes, en aquest municipi del Vallès Oriental. Durant el recorregut, també podreu gaudir d’aquest poble de Catalunya.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra -Caseta del Serrat de les Forques

  Bruixeria a Sant Feliu Sasserra 1

  Ruta 1 de Bruixeria a Sant Feliu Sasserra, en la que podrem descobrir algunes llegendes i la història real de les condemnades i executades per bruixeria en aquest municipi del Bages, antiga capital de la Sots-vegueria del Lluçanès.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Roc Foradat de la Bruixa Napa

  La Bruixa Napa

  Ruta de la Bruixa Napa de Prats de Lluçanès, en la que podrem conèixer la història de Maria Pujol, l’última bruixa de Catalunya. A més, també descobrirem alguna llegenda de fets sobrenaturals i gaudirem del paisatge d’aquest poble de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Santa Maria d'Oló - La Garriga

  Llegendes de Bruixes a Santa Maria d’Oló

  Ruta de les Llegendes de Bruixes a Santa Maria d’Oló, en la que descobrirem algunes de les llegendes sobre bruixes que encara es conserven en aquest municipi de la comarca del Moianès. A més, també podrem gaudir del paisatge d’aquest municipi de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Oristà - La Torre d'Oristà - Església de la Torre d'Oristà

  Llegendes de Bruixes a La Torre d’Oristà

  Ruta de les Llegendes de Bruixes a la Torre d’Oristà, en la que podrem descobrir algunes de les llegendes de bruixes que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central. A més, podrem gaudir del paisatge que aquest poble ens ofereix.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Imatge del Gorg Negre de Sobremunt

  Gorg Negre (Sobremunt)

  Ruta del Gorg Negre des de Sobremunt. En aquesta ruta descobrirem les llegendes sobre bruixes que encara es conserven al Gorg Negre, alhora que podrem gaudir d’un paisatge i unes vistes espectaculars del poble de Sobremunt, situat a la comarca d’Osona.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Vistes del Gorg Negre

  Gorg Negre (Sant Boi de Lluçanès)

  Ruta del Gorg Negre des de Sant Boi de Lluçanès. En aquesta ruta descobrirem les llegendes sobre bruixes que encara es conserven al Gorg Negre, alhora que podrem gaudir d’un paisatge espectacular de la riera del Sorreig i dels contorns de Sant Boi de Lluçanès.