• COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra - Restes de la casa de Colldeplana

  Bruixeria a Sant Feliu Sasserra 2

  Ruta 2 de Bruixeria a Sant Feliu Sasserra, en la descobrirem noves llegendes de Bruixeria en aquest municipi, ampliant la informació de la ruta 1. A més, podrem gaudir del paisatge en aquest municipi del Bages, antiga capital de la Sots-Vegeria del Lluçanès.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Ripoll - Monestir de Ripoll

  Llegendes de Ripoll

  Ruta de Llegendes de Ripoll, on podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven a la capital del Ripollès. Durant el recorregut, també podrem gaudir del paisatge i els boscos que hi ha al voltant d’aquest poble.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra -Caseta del Serrat de les Forques

  Bruixeria a Sant Feliu Sasserra 1

  Ruta 1 de Bruixeria a Sant Feliu Sasserra, en la que podrem descobrir algunes llegendes i la història real de les condemnades i executades per bruixeria en aquest municipi del Bages, antiga capital de la Sots-vegueria del Lluçanès.

 • COOLTUR Turisme Cultural - L'Esquirol - Cascada del Gorg dels Dimonis

  Llegendes de Dimonis a l’Esquirol

  Ruta de Llegendes a l’Esquirol, en la que podrem descobrir algunes de les llegendes de dimonis que encara es conserven en aquest poble de la Catalunya Central. A més, podrem gaudir de l’entorn màgic i natural que té aquest poble.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Centelles - restes arqueológiques de l'Església de Santa Magdalena de Vilarestau

  Romànic a Centelles

  Ruta del Romànic a Centelles, on podrem veure els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquest municipi, alhora que podrem gaudir del paisatge natural que envolta aquest poble de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Sant Llorenç del Munt

  Llegendes a Folgueroles

  Ruta de les Llegendes a Folgueroles, on podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central. A més, durant tot el recorregut podrem gaudir dels paisatges d’aquest municipi.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Bellpuig

  Llegendes a Sant Julià de Vilatorta

  Ruta de les Llegendes a Sant Julià de Vilatorta en la que podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven en aquest municipi. A més, podrem gaudir del paisatge i el patrimoni medieval que encara es conserva en aquest municipi de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Santa Maria d'Oló - La Garriga

  Llegendes de Bruixes a Santa Maria d’Oló

  Ruta de les Llegendes de Bruixes a Santa Maria d’Oló, en la que descobrirem algunes de les llegendes sobre bruixes que encara es conserven en aquest municipi de la comarca del Moianès. A més, també podrem gaudir del paisatge d’aquest municipi de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Taradell - Castell de Taradell

  Romànic a Taradell

  Ruta del Romànic a Taradell, on podrem veure els edificis d’estil Romànic que encara es conserven en aquest municipi, alhora que podrem gaudir del paisatge natural que envolta aquest poble de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Lluçà - Santa Eulàlia de Puig-oriol - Església de Sant Vicenç del Castell de Lluçà

  Llegendes a Lluçà

  Ruta de les Llegendes a Lluçà, on podrem descobrir algunes de les llegendes que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central alhora que podrem gaudir del paisatge i la natura que aquest poble ens ofereix.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Imatge del Gorg Negre de Sobremunt

  Gorg Negre (Sobremunt)

  Ruta del Gorg Negre des de Sobremunt. En aquesta ruta descobrirem les llegendes sobre bruixes que encara es conserven al Gorg Negre, alhora que podrem gaudir d’un paisatge i unes vistes espectaculars del poble de Sobremunt, situat a la comarca d’Osona.

 • Romànic a Tavertet

  A través de la Ruta del Romànic a Tavertet, podrem gaudir d’un paisatge espectacular tant del pantà de Sau, com de l’entorn d’aquest poble. A més, podrem descobrir alguns dels edificis d’estil Romànic que encara hi ha en aquest municipi de la Catalunya Central.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Vistes del Gorg Negre

  Gorg Negre (Sant Boi de Lluçanès)

  Ruta del Gorg Negre des de Sant Boi de Lluçanès. En aquesta ruta descobrirem les llegendes sobre bruixes que encara es conserven al Gorg Negre, alhora que podrem gaudir d’un paisatge espectacular de la riera del Sorreig i dels contorns de Sant Boi de Lluçanès.

 • COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Roca de Pena d'Alpens

  Llegendes a Alpens

  Ruta de les Llegendes a Alpens, en la que a través d’un recorregut pel terme municipal d’aquest poble de la Catalunya Central, podrem descobrir algunes de les llegendes que encara s’hi conserven a la vegada que gaudirem d’un paisatge espectacular.v

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Vista aèria de Sant Martí Xic

  Romànic a Sobremunt

  A través de la Ruta del Romànic a Sobremunt podreu descobrir alguns dels edificis, d’estil Romànic, que encara es conserven en aquest municipi de la Catalunya Central. A més, podreu gaudir d’unes vistes d’ocell sobre la Plana de Vic.

Buscar Ruta

Troba la teva ruta