COOLTUR Turisme Cultural - cartell setmana cultural 2018 Prats de Lluçanès

Setmana Cultural 2018 a Prats de Lluçanès

16/04/2018
Notícies

Entre el proper 18 i 24 d’abril es celebrarà, a Prats de Lluçanès, la Setmana Cultural 2018. Durant tota aquesta setmana es faran diverses activitats per potenciar la cultura i el patrimoni que hi ha a Prats de Lluçanès. Aquesta setmana està organitzada per l’Ajuntament de Prats de Lluçanès.

Des de COOLTUR Turisme Cultural col·laborarem, activament, en algunes de les activitats que es duran a terme durant aquesta Setmana Cultural 2018. La nostra participació serà a través d’un assessorament històric i patrimonial per a l’organització de les “Caminades Culturals. Recuperem els camins tradicionals” que es farà el divendres 20 d’abril per als alumnes dels diferents col·legis que hi ha a Prats de Lluçanès. En aquestes sortides, mirarem d’aproximar el Patrimoni Cultural Tradicional a les generacions més joves de Prats de Lluçanès, per tal que comencin a conèixer la riquesa del patrimoni que els envolta i, d’aquesta manera, comencin a prendre consciència en la necessitat de conservar i potenciar tot aquest patrimoni.

A més, també participarem, el dissabte 21 d’abril, en la ruta “El Lluçanès amb altres ulls”, una activitat oberta a tothom, on farem una passejada pels voltants de Prats de Lluçanès observant el canvi en el paisatge dels voltants de Prats de Lluçanès durant els últims 100 anys. Per a poder veure l’evolució paisatgística, l’activitat anirà entorn als textos de Pelegrí Casades, que l’any 1897 va publicar el llibre “Lo Lluçanès. Excursions a dita Comarca”, un recull de les vivències, la història, el paisatge i la Cultura del Lluçanès a finals del segle XIX a través d’un experimentat excursionista del Centre Excursionista de Catalunya. Aquesta activitat està oberta a tothom, i començarà a les 10 hores del matí des de la Plaça de la Roca Xica de Prats de Lluçanès.

A més a més, aquí podeu consultar el programa de totes les activitats que es duran a terme durant la Setmana Cultural 2018 de Prats de Lluçanès.