/* */
ruta guiada

Serveis per a Casals de Gent Gran

COOLTUR Turisme Cultural som una empresa especialitzada en crear noves rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local. A més, també guiem les nostres pròpies rutes turístiques. A través d’aquests guiatges podem explicar la història de les nostres rutes. També podem resoldre totes les preguntes que es puguin anar formulant.

dinamics

Què us oferim?

Des de COOLTUR Turisme Cultural creiem que mai és tard per a descobrir la història i el patrimoni de Catalunya. És per aquest motiu que us oferim un gran nombre d’excursions a diferents municipis catalans. A través d’una passejada, podrem explicar la història de cada una de les nostres rutes. A més, també podrem resoldre tots els dubtes que puguin anar sorgint.

A través de les nostres excursions, podreu descobrir municipis nous junt amb la seva història. A més, podreu realitzar activitats dinàmiques diferents, que us ajudarà a poder trencar amb la monotonia del dia a dia.

Com a creadors de totes les rutes turístiques que oferim, podem adaptar aquestes rutes a les necessitats de cada grup. Les nostres adaptacions poden ser tant en el recorregut, com en les explicacions.

Aquí podeu observar totes les excursions que millor s’adapten.

Si teniu qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.