/* */

Serveis per a Agències de Viatges

COOLTUR Turisme Cultural és una empresa especialitzada en crear rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local. A més, també fem serveis de guiatge de qualsevol de les nostres rutes. A través d’aquests guiatges, podem explicar la història de cada una de les nostres rutes, i podem respondre els dubtes que puguin anar sorgint.

Actualment comptem amb un gran nombre de rutes turístiques inèdites que estan situades en diferents municipis de la Catalunya Central. Com a creadors de les nostres rutes, podem adaptar-les a les necessitats de cada client.

sinergies

Creem sinèrgies?

Des de COOLTUR Turisme Cultural sempre hem cregut que la unió fa la força. És per aquest motiu que volem crear sinèrgies amb vosaltres. D’aquesta manera, tots hi podem guanyar. És per aquest motiu que us volem proposar crear productes conjunts. A més, a través d’aquestes sinèrgies, podreu augmentar la vostra oferta comercial!.

euro

Voleu augmentar la vostra oferta comercial? Fem-ho junts!

Si voleu augmentar la vostra oferta comercial, ho podem fer junts! És per això que us proposem crear productes conjunts. En aquests nous productes, us oferim un seguit de rutes guiades en municipis de la Catalunya Central.

A través de les nostres rutes, vosaltres podreu oferir noves excursions dins la vostra oferta comercial. Aquest augment en la vostra oferta, us ajudarà a poder augmentar els vostres ingressos. D’aquesta manera, tots hi podrem guanyar.

Aquí podeu observar la nostra oferta amb les rutes que millor s’adapten.

Si voleu més informació, o si voleu concretar una reunió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.