Potenciem el vostre negoci

Des de que vam començar amb el projecte de COOLTUR Turisme Cultural hem tingut un doble objectiu. El primer objectiu ha estat el de fer arribar la cultura a tothom, i es per això que totes les nostres rutes es poden descarregar gratuïtament des de la nostra pàgina web, oferint, per aquells que vulguin, el servei d’acompanyament. El segon objectiu que hem tingut des de que vam començar, va ser el de potenciar l’economia local a través del turisme cultural.

A través de les nostres rutes hem augmentat el nombre de visitants en els diferents municipis on hi tenim ubicades les nostres rutes. Gràcies a aquest augment de visitants, hem pogut potenciar els negocis i els productes que hi ha.

Uns donem a conèixer arreu

Des de COOLTUR Turisme Cultural us oferim la possibilitat de donar-vos a conèixer arreu a través de les recomanacions que fem a través del nostre portal web.

Les nostres recomanacions surten tant a les rutes del municipi on hi ha ubicat el seu establiment, com a través de la pestanya de us recomanem de la nostra pàgina web. A més, tindreu una pàgina personalitzada del vostre negoci a la nostra web.

Gràcies a les nostres recomanacions, el vostre establiment tindrà un impacte més directe a tots aquelles persones que facin qualsevol de les nostres rutes, tant si decideixen fer-la de forma acompanyada, com si decideixen fer-la sense acompanyament.

Volem crear sinèrgies amb vosaltres

Des de COOLTUR Turisme Cultural sempre hem cregut que la unió fa la força, i es per aquest motiu que ens agradaria poder crear sinèrgies amb tots vosaltres, ja que a través d’aquestes sinèrgies podem crear productes que ens poden beneficiar a tots nosaltres, i que ens poden ajudar a donar a conèixer encara més.

Si voleu més informació, o voleu concretar una reunió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: