Des de COOLTUR també oferim un ampli ventall de possibilitats que pot interessar a empreses del sector privat, a l’administració pública i a centres d’ensenyament.

Què oferim?

Una forma diferent d’aprendre, alhora que ajuda a crear una bona dinàmica de grup, és a través de les nostres rutes guiades, tant per empreses com per instituts.

A través de les nostres activitats, a part de fomentar un bon ambient de grup, se us explicarà la Història d’una forma dinàmica, utilitzant, moltes vegades, material addicional per clarificar les explicacions, alhora que descobrireu parts del nostre patrimoni i de la nostra Història Local que moltes vegades passen desapercebuts.

Una forma efectiva de promoció econòmica del territori és a través de l’organització de rutes turístiques guiades, com en fires i festes, a través de COOLTUR.

A través de l’experiència d’organitzar diferents rutes guiades per a diferents ajuntaments, podem assegurar que tot participant de les nostres rutes, tant sigui persones del mateix municipi, com turistes, acaben descobrint aspectes de la història del municipi que moltes vegades queda en l’oblit, així com indrets amb una gran espectacularitat.

Estem treballant constantment en l’elaboració de noves rutes, i és per aquest motiu que des de COOLTUR oferim la possibilitat de crear noves rutes sota comanda, amb la certesa que la ruta creada tindrà la qualitat COOLTUR.

Us podem garantir que a través de les nostres rutes podreu descobrir aspectes i històries que moltes vegades han passat desapercebudes, alhora que us podrà ajudar en la promoció del vostre municipi i/o empresa.

COOLTUR està format per un equip que porta molts anys treballant en l’àmbit patrimonial, i és per això que us pot assessorar en:

  • Estudis de conservació i potenciació de patrimoni local
  • Creació i assessorament històric en fires i festes
  • Estudi, excavació, conservació i difusió de jaciments arqueològics

Com treballem?

Tots els nostres productes requereixen una combinació de treball sobre el terreny i al despatx.

És per aquest motiu que seguim sempre tres passos alhora de crear qualsevol de les nostres rutes:

  1. Des de l’oficina fem un estudi documental exhaustiu sobre el tema a tractar, a través del buidatge de llibres, articles i documents dels arxius municipals. Un cop tenim el buidatge fet, seleccionem els punts més destacats per tractar el tema de la ruta, i creem uns primers mapes.

 

  1. Un cop tenim la primera fase feta, comprovem, sobre el terreny, la viabilitat dels camins escollits per a la ruta, alhora que fem les primeres fotos. En cas que vegem la inviabilitat dels camins escollits, tornem a crear, des de l’oficina, nous mapes i els tornem a comprovar fins que creguem que el camí escollit és l’òptim.

 

  1. Un cop tenim el camí clar, passem a la fase final de redacció de la ruta i creació dels mapes definitius. Totes les nostres rutes estan en tres idiomes (català, castellà i anglès), i els nostres mapes sempre estan en format .gpx (dispositius gps) i kmz (google earth).

Raons per escollir COOLTUR

Som uns entusiastes de la Història i el Patrimoni.

Tenim un gran bagatge en l’estudi històric i patrimonial.

A diferència d’altres empreses, totes les nostres rutes es poden trobar de forma gratuïta, ja que creiem que la cultura és un bé universal. Aquesta visió us pot ajudar alhora de promocionar la vostra empresa o el vostre municipi, ja que la informació creada arribarà a tothom sense que cap trava ho impedeixi.

A més, som un equip  que compta amb una gran seriositat, professionalitat, i adaptabilitat que asseguren un resultat amb una gran qualitat.

Si voleu més informació sobre els nostres serveis, o voleu un pressupost, sisplau, ompliu el formulari, o bé envieu-nos un correu a info@cooltur.org