COOLTUR Turisme Cultural - Ruta de la Guerra Civil a Vic - Primer diumenge de Febrer de 2019 - Escola Escorial

Rutes Guiades dels Diumenges de Febrer a Vic

25/02/2019
Notícies

Més de 120 persones ens han acompanyat en la ruta de la Guerra Civil a Vic que hem realitzat durant els diumenges del mes de Febrer.

Organitzat per l’Oficina de Turisme de Vic, cada mes es realitza una ruta guiada temàtica durant els diumenges. Aquest any, per segon any consecutiu, des de COOLTUR Turisme Cultural hem sigut els encarregats de guiar les rutes del mes de febrer.

Des de COOLTUR Turisme Cultural hem tornat a guiar la ruta de la Guerra Civil a Vic. Més de 120 persones ens han acompanyat en els nostres guiatges durant aquest 2019. Durant el recorregut, hem pogut explicar, a tots els assistents, com va ser la vida a Vic durant els anys de la Guerra Civil. Per a poder-ho fer, al llarg del recorregut hem realitzat diferents parades per explicar diferents aspectes de Vic.

COOLTUR Turisme Cultural - Ruta de la Guerra Civil a Vic - Primer diumenge de Febrer de 2019 - Plaça Major de Vic

En cada ruta, hem explicat com va ser la creació del Comitè de Milícies Antifeixistes de Vic, així com el paper de l’Ajuntament per organitzar la vida a Vic durant els anys de la Guerra. També hem explicat les confiscacions que hi va haver en diferents edificis, així com la indústria de Guerra que es va instal·lar a Vic. Alhora, també hem mostrat com va ser la persecució i repressió a l’església catòlica a Vic.  Per finalitzar, hem explicat com va ser l’ocupació franquista de la ciutat de Vic.

Des de COOLTUR Turisme Cultural estem molt contents d’haver pogut explicar aquest període tant fosc de la història de la ciutat de Vic. Si voleu conèixer aquest període, no dubteu en mirar la nostra ruta de la Guerra Civil a Vic. I si voleu que us l’expliquem directament, no dubteu en mirar les nostres rutes guiades a la carta!