COOLTUR Turisme Cultural - rutes guiades

Rutes Guiades de COOLTUR Turisme Cultural

Rutes Guiades de COOLTUR Turisme Cultural

Vine a gaudir i descobrir la història i el patrimoni de Catalunya amb les nostres rutes Guiades

Ens apassiona la història i el patrimoni local. Hem volgut fer de la nostra passió un ofici. De fet, el nostre objectiu és donar a conèixer la història i el patrimoni local. Per a poder-ho fer, hem creat un gran nombre de rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local. Totes les nostres rutes estan situades en diferents municipis catalans. Actualment, tenim diferents rutes repartides en les temàtiques de BruixeriaLlegendesCarlinsModernismeRomànicÈpoca RomanaAnarquismeGuerra de Successió Espanyola i Guerra Civil Espanyola (1936-39).

Una de les coses que ens agrada més, és poder-vos acompanyar a través de les nostres rutes guiades. Ens encanta poder-vos explicar, personalment, totes les nostres rutes. A més, també us podem resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint.

COOLTUR Turisme Cultural - Ruta Escaldàrium 2018

Cada setmana, programem diferents sortides guiades per a poder-vos acompanyar. Si voleu saber quines rutes tenim previstes de fer, no dubteu en mirar les nostres rutes programades.

No obstant això, també us oferim de fer rutes guiades a la carta. En aquest sentit, ens adaptem a les vostres necessitats i interessos. Vosaltres ens dieu en quina ruta us agradaria que us acompanyéssim, i quin dia la voleu fer. A més, també podem adaptar qualsevol de les nostres rutes a les vostres necessitats!

Així, doncs, si voleu descobrir la història i el patrimoni català, no dubteu en fer-ho amb COOLTUR Turisme Cultural.

Hi ha un món per descobrir!