Sou uns Amants de la Cultura i voleu que us acompanyem en alguna de les nostres rutes? Voleu fer una activitat diferent amb la família, o els vostres amics?

Des de COOLTUR Turisme Cultural us oferim la possibilitat de fer qualsevol de les nostres rutes de forma guiada! En aquesta activitat, una persona de l’equip de COOLTUR Turisme Cultural, amb amplis coneixements de la història i el patrimoni local, us acompanyarà i us anirà explicant la història i el patrimoni de cada una de les nostres rutes. A més a més, us podrà resoldre qualsevol dubte que us pugui anar sorgint durant el recorregut!

A part, ens adaptem a les vostres necessitats, tant de calendari com d’horari. També podem adaptar cada una de les nostres rutes a les vostres necessitats!

Des de COOLTUR Turisme Cultural us volem oferir una experiència personalitzada per a què tingueu la millor experiència possible.

Amb les nostres Rutes Guiades, podreu conèixer diferents municipis, així com la seva història i el seu patrimoni.

Si voleu gaudir d’una experiència nova i gratificant, no dubteu en fer alguna de les nostres rutes guiades!

Els preus de les nostres sortides guiades són de 10€/persona (IVA inclòs), amb un mínim de 100€/grup.

Si esteu interessats en que us fem una ruta guiada, envieu-nos un correu electrònic a [email protected] o ompliu el formulari que hi ha a continuació:Les Nostres Rutes

COOLTUR Turisme Cultural - Guerra Civil a les Preses - Esglèsia

Guerra Civil a Les Preses (1936-39)

Ruta de la Guerra Civil a Les Preses (1936-39) on descobrirem com va ser la vida, i quines transformacions hi va haver, en aquest poble. A més, també podrem gaudir de la bellesa natural dels voltants d’aquest municipi.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Boi de Lluçanès - El Vilar de Sant Boi de Lluçanès

Carlins a Sant Boi de Lluçanès

Ruta dels Carlins a Sant Boi de Lluçanès, on descobrireu el pas d’aquestes tres guerres en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a al comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Font de Cabrinetty

Batalla d’Alpens

Ruta de la Batalla d’Alpens, on descobrireu la batalla que hi va haver durant la tercera Guerra Carlina en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Casa de la Pedragosa

Llegendes de Bruixes de Prats de Lluçanès

Ruta de Llegendes de Bruixes de Prats de Lluçanès, en la que podreu descobrir algunes de les llegendes de bruixes que encara es conserven en aquest municipi del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Tona - Castell de Tona i Sant Andreu de Tona

Romànic a Tona

Ruta del Romànic a Tona, a on podreu descobrir els edificis d’estil romànic que encara es conserven en aquest municipi de la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Vista aèria de Sant Martí Xic

Romànic a Sobremunt

Ruta del Romànic a Sobremunt, a on podreu descobrir els edificis d’estil romànic que encara es conserven en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra - Restes de la casa de Colldeplana

Bruixeria a Sant Feliu Sasserra (Variant 2)

Ruta de la Bruixeria a Sant Feliu Sasserra (Variant 2), on descobrireu algunes de les llegendes sobre bruixeria que s’han conservat en aquest municipi situat a l’altiplà del Lluçanès, dins la comarca del Bages.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Boi de Lluçanès - Santuari dels Munts amb vaques pasturant

Llegendes a Sant Boi de Lluçanès

Ruta de les Llegendes a Sant Boi de Lluçanès, on descobrireu les llegendes conservades en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a al comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Roc Foradat de la Bruixa Napa

La Bruixa Napa

Ruta de la Bruixa Napa de Prats de Lluçanès, on coneixereu la història de Maria Pujol, l’última bruixa de Catalunya. Aquesta ruta està situada a l’altiplà del Lluçanès, a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Vistes del Gorg Negre

Gorg Negre des de Sant Boi de Lluçanès

Ruta del Gorg Negre des de Sant Boi de Lluçanès, on podreu conèixer les diferents llegendes de les bruixes que vivien en aquest gorg situat a l’altiplà del Lluçanès, a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Barcelona - Arc de Triomf de Barcelona

Barcelona al 1714

Ruta de Barcelona al 1714 en la que descobrireu les restes de la Guerra de Successió Espanyola que encara es conserven en aquesta ciutat, capital de Catalunya.

COOLTUR Turisme Cultural - Vic - Casa de l'Anita Colomer - Modernisme

Modernisme a Vic

Ruta del Modernisme a Vic, a on podreu descobrir la majoria dels edificis modernistes que encara es conserven en aquesta ciutat de la comarca d’Osona.

Modernisme a Berga

Ruta del Modernisme a Berga, en la que podreu descobrir els edificis d’estil modernista que encara es conserven en aquesta ciutat de la comarca del Berguedà.

COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Casa de Cal Casals- Modernisme

Modernisme a Prats de Lluçanès

Ruta del Modernisme a Prats de Lluçanès, a on podreu descobrir alguns edificis d’estil modernista que encara es conserven en aquest poble de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Bellpuig

Llegendes a Sant Julià de Vilatorta

Ruta de les Llegendes a Sant Julià de Vilatorta, on descobrireu les llegendes que encara es conserven en aquest municipi de la comarca d’Osona, situat al parc natural de les Guilleries – Savassona.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Feliu Sasserra -Caseta del Serrat de les Forques

Bruixeria a Sant Feliu Sasserra (variant 1)

Ruta de la Bruixeria a Sant Feliu Sasserra (Variant 1), on descobrireu el procés de Bruixeria, i alguna llegenda, que hi va haver a Sant Feliu Sasserra.

Romànic a Tavertet

Ruta del Romànic a Tavertet, on podreu descobrir els edificis d’estil romànic que encara es conserven en aquest municipi del Collsacabra, situat a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - Imatge del Gorg Negre de Sobremunt

Gorg Negre des de Sobremunt

Ruta del Gorg Negre des de Sobremunt, on podreu conèixer les diferents llegendes de bruixes que vivien en aquest gorg situat a l’altiplà del Lluçanès, a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Barcelona - Teatre del Liceu de Barcelona

La Rosa del Foc de Barcelona

Ruta de la Rosa del Foc de Barcelona, on podreu descobrir els diferents atemptats que hi va haver a Barcelona, capital de Catalunya, a finals del segle XIX.

COOLTUR Turisme Cultural - Vic - Plaça Major de Vic

Guerra Civil a Vic (1936 – 39)

Ruta de la Guerra Civil a Vic (1936 – 39), on descobrirem com va ser la vida en aquesta ciutat, i com aquesta es va transformar, durant la Guerra. A més, també veurem com va ser l’ocupació de l’exèrcit franquista a la ciutat de Vic.

COOLTUR Turisme Cultural - Ripoll - Antiga Estació de Tren de Ripoll

Guerra Civil a Ripoll (1936-39)

Ruta de la Guerra Civil a Ripoll (1936-39) on descobrirem com va ser la vida, i quines transformacions hi va haver, en aquesta ciutat. A més, també podrem gaudir del centre històric d’aquesta ciutat del Ripollès.

COOLTUR Turisme Cultural - Taradell - Castell de Taradell

Romànic a Taradell

Ruta del Romànic a Taradell, a on podreu descobrir els edificis d’estil romànic que encara es conserven en aquest municipi de la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Sant Llorenç del Munt

Llegendes a Folgueroles

Ruta de les Llegendes a Folgueroles, on descobrireu les llegendes que encara es conserven en aquest municipi de la comarca d’Osona, situat al parc natural de les Guilleries – Savassona.

COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Cadira d'en Galceran

Carlins a Prats de Lluçanès

Ruta de Carlins a Prats de Lluçanès, on descobrireu la importància de les tres guerres carlines en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Lluçà - Santa Eulàlia de Puig-oriol - Església de Sant Vicenç del Castell de Lluçà

Llegendes a Lluçà

Ruta de les Llegendes a Lluçà, on descobrireu les llegendes que es conserven en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.

Bruixeria a Caldes de Montbui

Ruta de la Bruixeria a Caldes de Montbui, on podreu descobrir la història dels processos contra la bruixeria que hi va haver en aquest municipi del Vallès Oriental.

COOLTUR Turisme Cultural - Prats de Lluçanès - Cal Duran

Guerra Civil a Prats de Lluçanès (1936-39)

Ruta de la Guerra Civil a Prats de Lluçanès (1936-39) on descobrirem com es va viure a Prats de Lluçanès durant la Guerra Civil. També veurem algunes restes de trinxeres que encara es conserven al poble.

COOLTUR Turisme Cultural - Ripoll - Monestir de Ripoll

Llegendes de Ripoll

Ruta de les Llegendes de Ripoll, on descobrireu les llegendes conservades en aquest municipi situat a la comarca del Ripollès.

COOLTUR Turisme Cultural - Santa Maria d'Oló - La Garriga

Llegendes de Bruixes a Santa Maria d’Oló

Ruta de les Llegendes de Bruixes a Santa Maria d’Oló, en la que descobrirem algunes de les llegendes sobre bruixes que encara es conserven en aquest municipi de la comarca del Moianès.

COOLTUR Turisme Cultural - Barcelona - Església de Sant Pau del Camp

Romànic a Barcelona

Ruta del Romànic a Barcelona, on podreu descobrir les restes d’estil romànic que encara es conserven en aquesta ciutat, capital de Catalunya.

Batalla a Caldes de Montbui

Ruta de la Batalla a Caldes de Montbui, on descobrireu la batalla que hi va haver en la tercera Guerra Carlina en aquest municipi del Vallès Oriental.

 

COOLTUR Turisme Cultural - L'Esquirol - Cascada del Gorg dels Dimonis

Llegendes de Dimonis a l’Esquirol

Ruta de les Llegendes de Dimonis a l’Esquirol, on descobrireu les llegendes que encara es conserven en aquest municipi del Collsacabra, situat a la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Oristà - La Torre d'Oristà - Església de la Torre d'Oristà

Llegendes de Bruixeria a La Torre d’Oristà

Ruta de les Llegendes de Bruixeria a la Torre d’Oristà, on descobrirem algunes de les llegendes de bruixes que encara es conserven en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, de la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Vic - Pont de Queralt de Vic i vistes de la Catedral

Romànic a Vic

Ruta del Romànic a Vic, on podreu conèixer les restes romàniques que encara es conserven en aquesta ciutat, actual capital de la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Barcelona - Muralla Romana i torres de la muralla a la Plaça de la Catedral

Barcelona Romana

Ruta de la Barcelona Romana, on podreu descobrir les restes de la ciutat romana que encara es conserven a Barcelona, capital de Catalunya.

COOLTUR Turisme Cultural - Centelles - restes arqueológiques de l'Església de Santa Magdalena de Vilarestau

Romànic a Centelles

Ruta del Romànic a Centelles, a on podreu descobrir els edificis d’estil romànic que encara es conserven en aquest municipi de la comarca d’Osona.

COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Roca de Pena d'Alpens

Llegendes a Alpens

Ruta de les Llegendes a Alpens, en la que descobrireu les llegendes conservades en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.