Sou uns Amants de la Cultura i voleu que us acompanyem en alguna de les nostres rutes? Voleu fer una activitat diferent amb la família, o els vostres amics?

Des de COOLTUR Turisme Cultural us oferim la possibilitat d’acompanyar-vos i poder-vos explicar les diferents històries de les nostres rutes! En l’acompanyament, una persona de l’equip de COOLTUR Turisme Cultura, amb amplis coneixements de la història i el patrimoni local, us acompanyarà, i us anirà explicant la història i el patrimoni de cada una de les nostres rutes. A més a més, us podrà resoldre qualsevol dubte que us pugui anar sorgint durant el recorregut!

A part, en les Rutes a la Carta ens adaptem a les vostres necessitats, tant de calendari, horari, i, a més a més, podem adaptar la distància de la ruta, oferint-vos un producte personalitzat per poder garantir que la vostra experiència, en qualsevol dels nostres acompanyaments, serà del tot positiva.

A través dels nostres acompanyaments, a més, també podreu conèixer fragments de la nostra història, i a més, podreu descobrir indrets nous que compten amb una espectacularitat històrica i paisatgística molt gran, i que estan al costat dels pobles.

Si voleu gaudir d’una experiència nova i gratificant, no dubteu en fer alguna de les nostres rutes guiades.

Les nostres tarifes són:

GRUPS DEPREU (IVA inclòs)
FINS A 5 PERSONES60 €/grup
DE 6 A 10 PERSONES105 €/grup
DE 11 A 20 PERSONES165 €/grup
DE 21 A 30 PERSONES225 €/grup

*tots els menors de 12 anys és gratuït
*el pagament de totes les rutes guiades es farà abans de realitzar aquesta.

Si esteu interessats en que us fem una ruta guiada, envieu-nos un correu electrònic a info@cooltur.org o ompliu el formulari que hi ha a continuació:


[recaptcha]