Ruta de la Guerra Civil a Vic durant els diumenges de febrer

28/01/2019
Notícies

Enguany, des de COOLTUR Turisme Cultural tornarem a conduir les visites guiades dels diumenges, organitzat per l’Oficina de Turisme de Vic.

Un any més, des de COOLTUR Turisme Cultural conduirem la ruta de la Guerra Civil a Vic durant els diumenges de febrer. Aquesta activitat s’emmarca dins de les visites guiades dels diumenges organitzades per l’Oficina de Turisme de Vic.

Aquest any, 80 anys després de l’ocupació franquista de la ciutat de Vic, farem un recorregut pel centre històric de la ciutat. Durant aquest recorregut, us explicarem com es va viure a Vic durant els anys de la Guerra des de diferents àmbits. Al final del recorregut, a més, descobrireu com va ser l’ocupació de la ciutat de Vic fa 80 anys. A part de les explicacions, també resoldrem els dubtes que us puguin sorgir.

COOLTUR Turisme Cultural - Vic - Plaça Major de Vic

Aquesta és una activitat amb places limitades. Si hi voleu participar, no dubteu en reservar la vostra plaça a través de l’Oficina de Turisme de Vic, a través del telèfon 93 886 20 91.

La ruta té una distància aproximada de 2 km pel centre de Vic. Durant el recorregut, es faran diferents parades en diferents punts, però no s’entrarà  dins de cap edifici. La ruta, de durada de 2 hores i mitja, començarà, cada diumenge, a les 12 del migdia al davant de l’Oficina de Turisme de Vic, situada a la Plaça del Pes s/n.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a participar en aquesta activitat que us transportarà a conèixer la vida a Vic durant la Guerra Civil.