/* */

Romànic a Tavertet

3:00 hores
  • COOLTUR ESGLÉSIA TAVERTET
  • COOLTUR Turisme Cultural – Tavertet – Bauma a la cinglera de Tavertet
  • COOLTUR Turisme Cultural – Tavertet – Cingleres de Tavertet
  • COOLTUR Turisme Cultural – Tavertet – Casa de Tavertet
  • COOLTUR Turisme Cultural – Tavertet – Vaques Pasturant a Tavertet
  • COOLTUR Turisme Cultural – Tavertet – Puig del Castell de Tavertet
  • COOLTUR Turisme Cultural – Tavertet – Vistes del Pantà de Sau

Des de COOLTUR Turisme Cultural us presentem la nostra ruta del Romànic a Tavertet

Durant l’Edat Mitjana va aparèixer, a tot Europa, un estil artístic comú, el Romànic. Des de la desaparició de l’Imperi Romà, aquest va ser el primer moviment artístic homogeni a tot Europa. No obstant això, ben aviat van aparèixer certes diferències entre els diferents regnes. A través d’aquest art, es van construir molts edificis. Alguns d’aquests edificis eren de caràcter civil, com els castells. Tot i això, els edificis més emblemàtics d’aquest art van ser les diferents esglésies que encara es conserven en moltes poblacions.

A Tavertet encara es conserven alguns edificis d’estil Romànic. És per aquest motiu que des de COOLTUR Turisme Cultural us proposem la ruta del Romànic a Tavertet. A través d’aquesta ruta, podreu descobrir els edificis romànics que encara es conserven. A més, també podreu gaudir de l’entorn natural d’aquesta població d’Osona.

Aquesta és una ruta circular d’uns 8 km. Degut al seu recorregut, creiem que aquesta és una ruta per a caminadors/es. Alhora que descobrireu els edificis romànics que encara es conserven, també gaudireu de l’entorn natural del Collsacabra.

Com totes les rutes de COOLTUR Turisme Cultural, us podeu descarregar, gratuïtament, la informació i els tracks de la ruta. Tot i això, si voleu us hi podem acompanyar! Podeu trobar la informació dels nostres acompanyaments a les rutes programades, o a les rutes a la carta. Amb el nostre acompanyament, us transportarem en el temps. A part, us podrem explicar, àmpliament, tota la història d’aquesta ruta. A més, us podrem resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint.

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem que gaudiu de la ruta del Romànic a Tavertet.

pdftour
trackgoogleearth
trackgps

Tavertet és un municipi situat a la Catalunya Central, a la comarca d’Osona. Aquest és un poble que fins la segona meitat del segle XX no comptava amb cap carretera.

Actualment, aquest municipi ens ofereix uns paisatges espectaculars, doncs està situat al costat de les impressionants cingleres del Collsacabra.

Per a més informació sobre aquest poble: www.tavertet.cat

Hi ha varies maneres per a poder arribar a aquest municipi:

  • Cotxe (carreteres):
    • BV-5207 (Santa Maria de Corcó – Tavertet)

up arrow

413 m

refresh

SI

arrow down

413 m

clock

3.00 H

Distance to travel between two points 64

7.44 KM