COOLTUR Turisme Cultural - Escaldàrium 2018

QUI SOM

Des de COOLTUR Turisme Cultural volem dinamitzar la cultura i el territori a través d’una oferta turística basada en la història i el patrimoni.

L’equip de COOLTUR Turisme Cultural està format, de moment, per dues persones. Els dos membres som historiadors i arqueòlegs, i us volem proposar conèixer la història a través del turisme cultural. És per aquest motiu que us oferim diverses rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local.

COOLTUR Turisme Cultural - rutes guiades

A més, tenim una ferma creença, i és que creiem que la Cultura és un Bé Universal. És per aquest motiu que en totes les nostres rutes, us oferim uns pdf que us podeu descarregar gratuïtament. A part, també us oferim els tracks de cada una de les nostres rutes, per a què no us perdeu!. Alhora, volem ajudar a dinamitzar el territori.

No obstant això, també oferim el serveis de guiatge. Aquests serveis estan destinats a que tingueu una millor experiència en qualsevol de les nostres rutes. En aquest serveis, un guia de COOLTUR Turisme Cultural, us acompanyarà en la ruta que més desitgeu. Mentre el guia us vagi fent les diferents explicacions, també us podrà resoldre els dubtes que us vagin sorgint.

Aquests serveis estan destinats als Amants de la Cultura, a qui oferim un seguit de rutes programades, o rutes a la carta. També oferim aquest serveis als Centres Educatius, per a crear excursions dinàmiques amb els alumnes. A part, també oferim aquest serveis a associacions de persones jubilades per a crear excursions de dia. A més, també oferim aquest, i altres serveis, a l’Administració Pública, ja que és una forma de dinamitzar els diferents municipis catalans. A part, també ens agrada crear sinergies amb diferents empreses, per a crear productes conjunts.

No ho dubteu més, i consulteu les nostres rutes, segur que us agradaran!

Si voleu conèixer-nos més, feu una ullada al nostre Equip!