/* */
Poble dOrista Que visitar a Orista La Torre dOrista Llucanes Osona

Què visitar al municipi d’Oristà

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi d’Oristà, situat a l’altiplà del Lluçanès. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Oristà és un municipi situat a l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona. El terme municipal d’Oristà és un dels més grans de Catalunya, i hi podem trobar dos nuclis urbans, Oristà, i la Torre d’Oristà.

Un dels trets característics d’Oristà, és el seu marcat caràcter rural. De fet, tant a Oristà com a la Torre d’Oristà veureu com aquests pobles semblen d’un altre temps!

Dins del terme municipal d’Oristà hi podeu trobar una gran riquesa natural, amb indrets d’una gran espectacularitat. De fet, a part de gaudir d’indrets únics, també hi podeu practicar una gran quantitat d’activitats, cicloturisme, senderisme, etc.

Però a part de la riquesa natural, també hi podeu trobar grans joies del patrimoni català.

Si voleu saber què visitar al municipi d’Oristà, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona!