/* */
COOLTUR Turisme Cultural - Sobremunt - poble de Sobremunt

Què visitar al municipi de Sobremunt

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Sobremunt, situat a l’altiplà del Lluçanès. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

 

Sobremunt

Indrets per Visitar a Sobremunt

On Menjar a Sobremunt

On Dormir a Sobremunt

Producte Local de Sobremunt


Sobremunt és un petit poble disseminat situat a l’est de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona. Des d’aquest municipi, a més, podeu gaudir d’unes vistes espectaculars de tot el Pirineu català, especialment de la muntanya del Pedraforca. Però no només hi ha unes vistes privilegiades del Pirineu, sinó que en alguns punts del seu terme municipal, també podeu gaudir d’unes vistes inigualables de la Plana de Vic.

El poble de Sobremunt està envoltat de grans àrees boscoses espectaculars. Dins del seu terme municipal hi podeu practicar una gran quantitat d’activitats recreatives, com grans caminades, rutes amb bicicleta, etc. A més, dins del seu terme municipal també hi podeu trobar indrets tant singulars com el Gorg Negre, un gorg envoltat de llegendes sobre la bruixeria.

Però a part dels grans indrets naturals, dins del terme municipal de Sobremunt també hi podeu trobar diferents indrets patrimonials espectaculars. En podem destacar l’església de Sant Martí, però també podeu accedir a l’església de Sant Martí Xic i al Castell de Voltregà, indrets situats al terme municipal de les Masies de Voltregà.

Si busqueu tranquil·litat, natura i unes vistes espectaculars, no us podeu perdre Sobremunt, un petit poble del Lluçanès.

Si voleu saber què visitar al municipi de Sobremunt, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona!

Indrets per Visitar a Sobremunt

On Menjar a Sobremunt

On Dormir a Sobremunt

Productes Locals de Sobremunt