/* */
Pont Medieval de Sant Martí d'Albars

Què visitar al municipi de Sant Martí d’Albars

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Sant Martí d’Albars, situat a l’altiplà del Lluçanès. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Sant Martí d’Albars és un municipi situat al centre de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona. En aquest municipi hi podeu trobar tres nuclis diferenciats, Sant Martí d’Albars, Beulaigua i la Blava.

A Sant Martí d’Albars hi podeu trobar indrets naturals de gran bellesa. A través d’aquests indrets, hi podeu practicar una gran quantitat d’activitats recreatives, des de grans caminades, rutes amb bicicleta, etc.

A part de la seva gran bellesa natural, a Sant Martí d’Albars també hi ha una gran quantitat d’elements patrimonials de primer ordre. En podem destacar l’església barroca de Sant Martí, o el Pont del Molí, que forma part dels antics camins ramaders que creuaven aquest municipi.

Si voleu saber què visitar al municipi de Sant Martí d’Albars, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona!