/* */
Església de Sant Bartomeu del Grau - Què visitar a Sant Bartomeu del Grau - COOLTUR Turisme Cultural-compressed

Què visitar al municipi de Sant Bartomeu del Grau

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Sant Bartomeu del Grau, situat a l’altiplà del Lluçanès. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Sant Bartomeu del Grau és un petit poble industrial situat a l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a visitar Sant Bartomeu del Grau, ja que és un dels municipis amb unes vistes més espectaculars de la Plana de Vic.

A part de tenir una de les millors vistes de la Plana de Vic, també hi podeu trobar un gran nombre d’elements patrimonials de primer ordre. En podem destacar les restes arqueològiques de l’antiga església de Sant Bartomeu, així com Sant Jaume de Fonollet, la Font del Vicari…

A més, dins del terme municipal de Sant Bartomeu del Grau hi podreu trobar uns indrets naturals, espectaculars, on podreu fer-hi grans caminades i rutes amb bicicleta.

Si voleu saber què visitar al municipi de Sant Bartomeu del Grau, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona!