/* */
COOLTUR Turisme Cultural - Lluçà - Santa Eulàlia de Puig-oriol - Església de Sant Vicenç del Castell de Lluçà

Què visitar al municipi de Lluçà

Carregant el mapa, espereu ...

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Lluçà. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Lluçà és un petit municipi situat a la comarca natural de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona.

Lluçà és un petit poble amb un gran caràcter rural. De fet, dins del terme municipal de Lluçà hi podem trobar dos nuclis diferents, Lluçà i Santa Eulàlia de Puig-Oriol. Dels dos municipis, Santa Eulàlia de Puig-Oriol és el nucli més gran, mentre que Lluçà té una població més dispersa.

A Lluçà hi podeu trobar un gran nombre d’indrets d’una gran riquesa natural. També hi ha un gran nombre de senders per a la pràctica de btt o de senderisme.

Però a part de la gran riquesa natural, també hi podeu trobar elements patrimonials de diferents èpoques. En podem destacar el Castell de Lluçà, l’església de Sant Vicenç, o el cenobi de Santa Maria de Lluçà, un cenobi amb un claustre romànic espectacular. Però a part d’aquests tres elements, també en podeu trobar de molts d’altres.

Si no sabeu què visitar al municipi de Lluçà, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de la comarca natural de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona!