/* */
COOLTUR Turisme Cultural Sant Martí Xic

Què visitar al municipi de les Masies de Voltregà

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de les Masies de Voltregà. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Les Masies de Voltregà és un municipi situat a la Plana de Vic. Aquest municipi té un gran terme municipal, a on hi podem trobar els nuclis de la Gleva, Vinyoles, Poble Sec i el Despujol. A més, per aquest municipi hi passa el riu Ter, element que va ser clau per a la industrialització d’aquest poble.

Dins del terme municipal de les Masies de Voltregà hi podem trobar una gran varietat de paisatges. A més, des del seu terme municipal podeu gaudir d’unes vistes úniques de la plana de Vic, com les vistes que hi ha des de Sant Martí Xic.

Però a part de la gran riquesa natural, també hi podeu trobar una gran varietat d’elements patrimonials de gran riquesa. Hi ha elements de diferents èpoques i estils, i en podem destacar el Santuari de la Mare de Déu de la Gleva, però aquest no és pas l’únic!

Si voleu saber què visitar al municipi de les Masies de Voltregà, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de la Plana de Vic, dins de la comarca d’Osona!