/* */
Església de Santa Perpètua - Què visitar a Gurb - COOLTUR Turisme Cultural-compressed

Què visitar al municipi de Gurb

Carregant el mapa, espereu ...

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Gurb. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Gurb és un municipi situat a la Plana de Vic, al mig de la comarca d’Osona. De fet, Gurb és un municipi que compta amb una població dispersa i un gran terme municipal situat just al costat de Vic.

A Gurb hi podeu trobar un gran nombre d’indrets amb una gran riquesa natural on hi podreu trobar una gran pau i tranquil·litat. A més, dins del seu terme municipal també hi podeu fer una gran quantitat d’activitats, com excursions amb btt, o senderisme.

A part de la gran riquesa natural, a Gurb també hi podeu trobar un gran nombre d’elements patrimonials d’una gran riquesa. D’aquests elements, en podem destacar el gran nombre d’edificis d’estil romànic que encara s’hi conserven, encara que no en són els únics.

Si no sabeu què visitar al municipi de Gurb, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de la comarca d’Osona!