COOLTUR Turisme Cultural - Folgueroles - Església Parroquial de Folgueroles

Què visitar al municipi de Folgueroles

Carregant el mapa, espereu ...

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Folgueroles. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Folgueroles és un petit poble situat a la Plana de Vic, al mig de la comarca d’Osona. Dins del terme municipal de Folgueroles, a més, hi ha part del Parc Natural de les Guilleries-Savassona.

Un dels orgulls d’aquesta població osonenca és que en aquest municipi hi va néixer Mossèn Cinto Verdaguer, gran poeta català.

El fet de que Folgueroles estigui situat al costat del Parc Natural de les Guilleries-Savassona, fa que dins del terme municipal de Folgueroles podeu trobar indrets d’una gran bellesa natural.

A més, a Folgueroles també hi podeu trobar una gran varietat d’elements patrimonials de diferents èpoques històriques. Segurament, un dels indrets més característics és el Casol de Puigcastellet. Aquest jaciment arqueològic, d’època ibèrica, i reutilitzat durant l’època medieval, és d’una gran singularitat. A part, també hi podreu trobar elements patrimonials d’altres èpoques i estils, com l’Església de de Santa Maria, d’origen romànic, i amb una gran portalada barroca.

Si no sabeu què visitar al municipi de Folgueroles, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de la comarca d’Osona!