/* */
Creu de Terme - Què visitar a Balenyà - COOLTUR Turisme Cultural

Què visitar al municipi de Balenyà

Carregant el mapa, espereu ...

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Balenyà. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Balenyà, popularment conegut com Hostalets de Balenyà, és un municipi situat al sud de la Plana de Vic, a la comarca d’Osona, al centre de Catalunya.

El poble de Balenyà creix al voltant de la llera del riu Congost i, antigament, en aquest punt de la planta de Vic hi havia una bifurcació entre dos grans camins rals. La seva situació feia que al poble hi passessin, diàriament, una gran quantitat de traginers i pastors. Actualment, al costat del municipi hi transcorre la C-17.

Al poble de Balenyà hi podeu gaudir d’indrets amb una gran riquesa natural. De fet, el seu límit municipal està situat al costat del Puigsagordi, indret on podeu gaudir d’unes fagedes espectaculars.

A part de la riquesa natural, també hi podeu descobrir una gran riquesa patrimonial.

Si no sabeu què visitar al municipi de Balenyà, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de la Plana de Vic!