/* */
Arenys de Mar

Què visitar al municipi d’Arenys de Mar

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi d’Arenys de Mar, un poble situat a la costa central catalana.  A través de la nostra proposta podreu descobrir aquest municipi de la comarca del Maresme!

Arenys de Mar és un dels principals municipis de la comarca del Maresme. Està situat entre els municipis de Caldes d’Estrac i de Canet de Mar, i forma part de la costa central catalana. A més, Arenys de Mar també esta al costat del massís del Montseny i del parc natural del Montnegre – Corredor.

Originalment, Arenys de Mar formava part del municipi d’Arenys de Munt. No és fins el 1599 que Arenys de Mar obté el títol de municipi independent.

Dins del municipi d’Arenys de Mar us hi podeu trobar indrets naturals de gran bellesa. A l’est del municipi hi ha diferents platges en les que podreu gaudir del sol, la platja i la tranquil·litat.

Però, a part d’aquests elements naturals, a Arenys de Mar també hi podreu descobrir un gran nombre d’elements patrimonials de gran valor. Entre els seus carrers hi podeu observar diferents torres de guaita que servien per protegir Arenys de Mar d’atacs de corsaris.

Però a part d’aquestes torres, també hi ha un gran nombre d’elements patrimonials d’altres èpoques. En podem destacar l’església de Santa Maria, d’estil barroc. També hi ha un gran nombre d’elements modernistes, com Can Xicu de l’Òpera, el Convent de Santa Clara, Can Córdova, etc. A més, a tocar de la costa encara hi podeu observar restes de búnquers de la Guerra Civil Espanyola.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a visitar Arenys de Mar i de descobrir-hi els seus elements més destacats.

Si voleu saber què visitar al municipi d’Arenys de Mar, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest poble!