/* */
Sant Agustí 2 Què visitar a Sant Agustí de Lluçanès COOLTUR Turisme Cultural

Què visitar al municipi de Sant Agustí de Lluçanès

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar al municipi de Sant Agustí de Lluçanès, situat a l’altiplà del Lluçanès. A través de la nostra proposta, podreu descobrir aquest poble de la comarca d’Osona!

Sant Agustí de Lluçanès és un petit municipi situat al nord de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona. Dins del seu terme municipal, hi podeu trobar dos nuclis de població, Sant Agustí i l’Alou. Sant Agustí és un nucli dispers, amb grans cases de pagès, mentre que l’Alou és el nucli més gran de Sant Agustí de Lluçanès.

Dins del terme municipal de Sant Agustí de Lluçanès, hi podeu trobar grans zones boscoses, on podeu gaudir d’espais naturals de gran bellesa. A més, en aquestes zones també hi podeu practicar grans caminades o sortides amb bicicleta que no us deixaran indiferents.

Dins del terme municipal de Sant Agustí també es celebra, cada any, una fira ramadera espectacular, la Fira de l’Hostal del Vilar, una antiga masia catalana situada als peus del turó on hi ha la Mare de Déu dels Munts.

A part de la seva gran bellesa natural, a Sant Agustí de Lluçanès també hi podeu trobar elements patrimonials de gran valor. En podem destacar l’església de Sant Genís del Pi, o l’església de Sant Agustí, així com el Santuari de la Mare de Déu dels Munts.

Si voleu saber què visitar al municipi de Sant Agustí de Lluçanès, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, dins de la comarca d’Osona!