/* */
Búnquer 1 Platja de la Musclera Què visitar a Arenys de Mar Maresme COOLTUR Turisme Cultural

Què visitar a la comarca del Maresme

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar a la comarca del Maresme, una comarca situada a la costa central catalana.  A través de la nostra proposta podreu descobrir aquesta comarca de Catalunya!

El Maresme és una comarca situada entre Barcelona i la Costa Brava. Aquesta comarca està formada per un total de 30 municipis, 16 situats a la costa, i 14 situats a l’interior de la comarca.

Un dels trets característics d’aquesta comarca és la seva gran diversitat natural. A  l’est de la comarca hi podem trobar la costa mediterrània, caracteritzada per platges allargades i tranquil·les. A l’oest de la comarca hi podeu trobar tres parcs naturals, la Serralada Litoral, Montnegre i Corredor i la Serra de Mariana, que confereix, a aquesta comarca, una biodiversitat molt rica.

Aquesta gran diversitat natural ofereix un ampli ventall de possibilitats per a poder fer tot tipus d’activitats. Al Maresme s’hi poden practicar grans caminades, rutes amb bicicleta, gran quantitat d’activitats aquàtiques, etc.

Un altre dels trets característics, d’aquesta comarca, són els seus productes vegetals, essent, les maduixes, el seu producte estrella. El fet de ser una comarca agricultora fa que al Maresme s’hi pugui trobar una gastronomia molt rica i variada.

Però al Maresme també hi podeu trobar un gran nombre d’elements patrimonials espectaculars. La seva situació geogràfica ha fet que al Maresme s’hi hagi conservat elements patrimonials de diferents èpoques.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us volem ajudar a descobrir aquestes restes patrimonials i, així, conèixer millor aquesta comarca catalana.

Si voleu saber què visitar a la comarca del Maresme, a continuació hi trobareu una proposta que us permetrà gaudir d’aquesta comarca catalana!