Què visitar a la ciutat de Vic

Carregant el mapa, espereu ...

Des de COOLTUR Turisme Cultural us fem una extensa proposta sobre què visitar a la ciutat de Vic. A través de la nostra proposta, podreu descobrir, extensament, aquesta ciutat!

Capital de la comarca d’Osona, i coneguda, popularment, com a “Ciutat dels Sants”, la ciutat de Vic està situada al centre de la Plana de Vic, a mig camí entre les muntanyes dels Pirineus i la costa catalana.

Alguns estudiosos creuen que els orígens de la ciutat de Vic són d’època romana, però no podem afirmar que sigui així. El què si que podem afirmar, per això, és que la ciutat de Vic té gran importància des d’època medieval. De fet, des d’època visigòtica, i fins al dia d’avui, la ciutat de Vic ha estat Seu Episcopal. A més, tot i el creixement urbà que hi ha hagut a Vic al llarg de la història, aquesta ciutat encara té, com a eix central, una gran plaça porticada. El més interessant, d’aquesta plaça, és que cada dimarts, i cada dissabte, s’hi celebra un gran mercat.

El més curiós, de Vic, és que a part de la ciutat de Vic, dins del seu terme municipal també hi ha un altre nucli urbà, La Guixa (conegut també com a Sentfores). A part dels dos nuclis urbans, aquesta ciutat també compta amb un gran terme municipal amb un paisatge natural d’una gran bellesa.

Si passegeu per dins del nucli urbà, us hi trobareu un gran nombre d’edificis patrimonials de diferents estils i corrents arquitectòniques. Alhora, dins del seu terme municipal també hi trobareu uns magnífics miradors de tota la Plana de Vic.

Si no sabeu què visitar a la ciutat de Vic, a continuació hi trobareu una extensa proposta que us permetrà descobrir els indrets més recondits d’aquesta ciutat.