/* */

Carregant el mapa, espereu ...

Catalunya és un territori situat al nord-est de la Península Ibèrica, i compren una superfície de 31895 quilòmetres quadrats. L’actual capital de Catalunya és la ciutat de Barcelona.

Catalunya està subdividit en quatre províncies diferents, les províncies de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, i té un total de 947 municipis diferents.

Catalunya té una riquesa natural fruit de la seva geografia. Al nord, hi podeu trobar el Pirineu Oriental, i a l’est hi podeu trobar una extensa línia de costa al mar Mediterrani. A més, a tot Catalunya hi podeu trobar espais espectaculars amb una gran riquesa natural.

També podem destacar la gran riquesa històrica, cultural i patrimonial que hi ha a tot Catalunya. A través dels seus municipis, hi podeu trobar una gran varietat d’elements patrimonials de gran valor. Des de jaciments paleontològics (amb restes d’antics dinosaures), fins a jaciments arqueològics de diferents èpoques. També hi podreu descobrir edificis representatius dels diferents moviments arquitectònics que hi ha hagut al llarg de la història.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us volem ajudar a descobrir la gran riquesa històrica, cultural i patrimonial, i us proposem diferents indrets que us permetran descobrir Catalunya.

Per Comarca

Indrets per visitar a Catalunya