Des de COOLTUR Turisme Cultural us proposem un gran nombre de propostes per saber què fer a la Catalunya Central!

Des de que vam néixer, sempre hem cregut que la Cultura és un Bé Universal i, per tant, tothom hi ha de poder tenir accés. Per a poder ser coherents amb les nostres creences, hem creat un gran nombre de rutes turístiques culturals que estan repartides per tot Catalunya.

Actualment, tenim diverses rutes que parlen sobre Bruixeria, Llegendes, Carlins, Modernisme, Romànic, Època Romana, Anarquisme, Guerra de Successió Espanyola i Guerra Civil Espanyola (1936-39). A través d’aquestes rutes, podreu redescobrir la història i el patrimoni local, que encara es conserva, en diferents municipis catalans. A més, a través de les nostres rutes de Turisme Cultural, podreu descobrir indrets naturals d’una gran bellesa.

Per a poder garantir que tothom té accés  a la informació de les nostres rutes, hem creat uns pdf i uns tracks per cada una de les nostres rutes turístiques culturals. L’accés a aquests pdf i tracks és totalment gratuït, i, per tant, hem fet de les nostres rutes la possibilitat de que siguin free tours per a què tothom pugui conèixer la història i el patrimoni que hi ha a Catalunya.

A més a més, si voleu us podem acompanyar. Tenim una gran varietat de propostes, des de rutes programades fins a rutes a la carta!

Així que si no sabeu què fer a la Catalunya Central, som la vostra solució!!

Esperem que us agradin les nostres rutes. En tot cas, estem a la vostra disposició!