Des de COOLTUR Turisme Cultural us proposem un gran nombre de propostes per saber què fer a la Catalunya Central!

Des de COOLTUR Turisme Cultural hem creat un gran nombre de rutes turístiques basades, totes elles, en la història i el patrimoni local.

Actualment, tenim diverses rutes que parlen sobre Bruixeria, Llegendes, Carlins, Modernisme, Romànic, Època Romana, Anarquisme, Guerra de Successió Espanyola i Guerra Civil Espanyola (1936-39). A través d’aquestes rutes, podreu redescobrir la història i el patrimoni local, que encara es conserva, en diferents municipis catalans. A més, a través de les nostres, també podreu descobrir indrets naturals d’una gran bellesa.

Així, doncs, les nostres rutes us podran portar a conèixer molts aspectes de la història i del patrimoni que han passat desapercebuts. A més a més, a través de les nostres rutes, també volem ajudar a millorar l’economia local de totes aquelles zones on l’oferta turística era molt escassa.

A més a més, des del primer dia, estem constantment treballant per poder millorar la nostra oferta turística, i poder-vos oferir un major nombre de rutes turístiques que us puguin portar a conèixer més elements de la història i del patrimoni català.

Esperem que us agradi la nostra proposta per millorar el Turisme Cultural a Catalunya. Penseu, a més, que si voleu fer les rutes amb un guia, tenim un calendari de rutes programades, encara que si voleu, també ens podeu sol·licitar fer una ruta a la carta, on nosaltres ens adaptem a les vostres necessitats.

En tot cas, si teniu qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Estem a la vostra disposició!


[recaptcha]