/* */

Des de COOLTUR Turisme Cultural us volem ajudar a Promocionar el teu negoci a través dels nostres serveis de Publicitat!

Des de COOLTUR Turisme Cultural som una empresa que volem promoure el turisme històric, cultural i patrimonial dels diferents municipis de Catalunya.

La nostra voluntat és augmentar el nombre de turistes, de cada municipi, a través de donar a conèixer els indrets més carismàtics de cada municipi. A més, també creem noves rutes turístiques que ajudin a dinamitzar el turisme municipal.

Amb la nostra oferta turística, ajudarem a augmentar el nombre de visitants de cada municipi i, alhora, el nombre de clients potencials dels vostres negocis.

Voleu que la visualització del vostre negoci sigui més directe i, així, augmentar les vostres vendes?

Si teniu un negoci relacionat amb el turisme (pernoctació, restauració, elaboració de productes artesans), segur que us pot interessar els nostres serveis de publicitat.

Des de COOLTUR Turisme Cultural volem crear sinèrgies amb vosaltres i, així, millorar les vostres vendes. És per aquest motiu que us oferim poder posar publicitat, del vostre negoci, a la nostra pàgina web.

Aconseguireu un gran impacte, dels vostres negocis, a un baix cost!

La vostra publicitat estarà present en diferents apartats de la nostra pàgina web! A més, us proposarem crear diferents sinèrgies per a promocionar, encara més, els vostres productes i serveis.

Ja hi ha diferents empreses que han contractat els nostres serveis publicitaris per a promocionar els seus negocis!

No dubteu en enviar-nos un correu electrònic (sense compromís) si voleu tenir més informació dels nostres serveis publicitaris, i dels nostres preus!