COOLTUR Turisme Cultural - Ruta de la Guerra Civil a Vic - Primer diumenge de Febrer de 2019 - Plaça Major de Vic

Primera Ruta del mes de febrer sobre la Guerra Civil a Vic

04/02/2019
Notícies

Ahir, diumenge 3 de febrer, vam realitzar la primera ruta del mes de febrer sobre la Guerra Civil a Vic, una activitat organitzada per l’Oficina de Turisme de Vic.

Tal i com ja us vam informar, ahir vam realitzar la primera ruta del mes de febrer sobre la Guerra Civil a Vic. Aquesta és una activitat realitzada dins les sortides guiades dels diumenges organitzades per l’Oficina de Turisme de Vic. Durant tots els diumenges de febrer realitzarem aquesta ruta. Si ho voleu, us hi podeu apuntar a través de l’Oficina de Turisme de Vic.

COOLTUR Turisme Cultural - Ruta de la Guerra Civil a Vic - Primer diumenge de Febrer de 2019 - Escola Escorial

Un  total de 44 persones ens hi  van acompanyar en la primera sortida. Al llarg del recorregut, els vam poder explicar com va ser la vida a Vic durant els anys de la Guerra. A través d’aquest recorregut, intentem abordar la Guerra Civil a Vic des de diferents temàtiques. Us ho perdreu?

La ruta té un recorregut de dos quilòmetres, i una durada aproximada de dues hores. La ruta comença a les 12 del migdia des de davant de l’Oficina de Turisme de Vic, i acaba a la Plaça Major. Si ens hi voleu acompanyar, no dubteu en reservar la vostra plaça a través de l’Oficina de Turisme de Vic. Ho podeu fer a través de la seva pàgina web, o bé a través del telèfon 93 886 20 91.

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem poder-vos acompañar en aquest recorregut.