/* */
  • augment preus compressed

Posa Aquí la teva Publicitat!

Publicitat

Categoria:

Vols donar a conèixer el teu negoci? Vols augmentar els teus ingressos? Tens un negoci de restauració, pernoctació, o productes locals? Si és així, t’interessa els nostres serveis de publicitat! Posa Aquí la teva Publicitat!

COOLTUR Turisme Cultural som una empresa que volem promoure el turisme històric, cultural i patrimonial dels diferents municipis de Catalunya.

La nostra voluntat és augmentar el nombre de turistes, de cada municipi, a través de donar a conèixer els indrets més carismàtics de cada poble. A més, també oferim diferents rutes turístiques creades pel nostre equip.

Amb la nostra oferta turística ajudem a augmentar el nombre de visitants de cada municipi i, alhora, el nombre de clients potencials dels teu negoci.

Vols que la visualització del teu negoci sigui més directe i, així, augmentar les teves vendes?

Si tens un negoci relacionat amb el turisme (pernoctació, restauració, elaboració de productes artesans…), segur que et  pot interessar els nostres serveis de publicitat.

Des de COOLTUR Turisme Cultural volem crear sinèrgies amb tu i, així, millorar les teves vendes. Per aquest motiu, t’oferim els nostres serveis de publicitat.

Aconseguiràs  un gran impacte, del teu negoci, a un baix cost!

La teva publicitat estarà present en diferents apartats de la nostra pàgina web! A més, et proposarem crear diferents sinèrgies per a promocionar, encara més, els teus productes i serveis.

Ja hi ha diferents empreses que han confiat en nosaltres per a promocionar els seus negocis.

No dubtis en enviar-nos un correu electrònic (sense compromís) si vols tenir més informació dels nostres serveis publicitaris i dels nostres preus!