Perquè COOLTUR Turisme Cultural? Perquè som diferents

Des de COOLTUR Turisme Cultural entenem el turisme d’una forma diferent. Creiem que el turisme ha de ser inclusiu. A més, volem que a través de les nostres rutes aprengueu la història i que descobriu el patrimoni català.

És per aquest motiu que a través de la nostra pàgina web us oferim diverses rutes turístiques. Totes les rutes que us oferim estan basades en la història i el patrimoni local. Actualment, tenim rutes sobre BruixeriaLlegendesCarlinsModernismeRomànicÈpoca RomanaAnarquismeGuerra de Successió Espanyola i Guerra Civil Espanyola (1936-39).

A més a més, totes les rutes que trobareu en la nostra pàgina web han estat creades per nosaltres. De fet, comptem amb un equip expert en història i patrimoni. En aquest sentit, els membres del nostre equip sumen més de 17 anys d’experiència de tractament, conservació i difusió del patrimoni arqueològic català.

Un altre aspecte que ens fa diferents és la nostra filosofia. Creiem que la CULTURA és un BÉ UNIVERSAL. És per aquest motiu que de totes les nostres rutes, us podeu descarregar uns pdf i uns tracks totalment gratuïts. No obstant això, si voleu, us hi podem acompanyar. A través dels nostres acompanyaments, us podrem explicar les diferents històries de les nostres rutes. A més, també us podrem ampliar la informació, i us podrem resoldre els dubtes que us puguin sorgir. Podeu trobar més informació sobre els nostres acompanyaments a través de les nostres  rutes programades, o a través de les nostres  ruta guiades a la carta.

Per tots aquest motius, creiem que som la millor opció per a què conegueu la història i el patrimoni de Catalunya. Us hi animeu?

Per qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!