Des de COOLTUR creiem que la CULTURA ÉS UN BÉ UNIVERSAL, i per tant tothom hi ha de poder tenir accés. A més a més, també volem potenciar Turisme Cultural en molts indrets de Catalunya, que encara són desconeguts per la majoria de les persones.

Per a poder assolir els nostres objectius, oferim un ampli ventall de rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local. Totes aquestes rutes han estat creades i confeccionades pel nostre equip, que compta amb més de 7 anys d’experiència en la conservació i difusió de la història i el patrimoni, havent treballat en immensitat de jaciments arqueològics catalans i anglesos.

Oferim la possibilitat de fer qualsevol de les nostres rutes de forma guiada, tant per a particulars, per a grups, per empreses, instituts i ajuntaments. Us podem garantir, que a diferència d’altres empreses de Turisme Cultural, on els seus guies es dediquen a llegir un resum de la ruta i no saben respondre cap pregunta, els guies de COOLTUR tenen un ampli coneixement de la història i el patrimoni local, i seran capaços de resoldre-us la majoria de dubtes i preguntes que us puguin anar sorgint durant el recorregut.

Per qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.