COOLTUR Turisme Cultural - Guerra Civil a les Preses - Refugi 2

Nova Ruta de la Guerra Civil a Les Preses

03/11/2018
Notícies

Des de COOLTUR Turisme Cultural us presentem la nova ruta de la Guerra Civil a Les Preses.

Us presentem la nova ruta turística de la Guerra Civil a Les Preses. Aquesta és una ruta creada per COOLTUR Turisme Cultural. A través d’aquesta ruta, podreu conèixer la història d’aquest municipi de la Garrotxa durant els anys de la Guerra Civil. A més, també descobrireu com l’exèrcit republicà tenia diferents guerrilles/comandos a les seves ordres.

COOLTUR Turisme Cultural - Guerra Civil a les Preses - Esglèsia

Aquesta ruta té un recorregut de 5 km. Creiem que és una ruta que es pot fer amb tota la família. A més, també es pot realitzar amb animals de companyia i/o amb bicicleta. Cal dir que tot el recorregut és als voltants del nucli de Les Preses.

A través d’aquest recorregut, veureu els escenaris més singulars de Les Preses durant la Guerra Civil. En aquest sentit, descobrireu com es va organitzar l’Ajuntament en esclatar la Guerra. També veureu com l’exèrcit republicà va utilitzar Les Preses per als entrenaments de les seves guerrilles/comandos. També coneixereu com va afectar a Les Preses l’arribada dels refugiats. Per acabar, descobrireu com va ser l’ocupació franquista en aquesta població.

Com en totes les rutes de COOLTUR Turisme Cultural, us podeu descarregar, gratuïtament, la informació i els tracks de la ruta. Tot i això, si voleu us hi podem acompanyar! Podeu trobar la informació dels nostres acompanyaments a les rutes programades, o a les rutes a la carta. Amb el nostre acompanyament, us transportarem en el temps. A part, us podrem explicar, àmpliament, tota la història d’aquesta ruta. A més, us podrem resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint.

No us perdeu la nova ruta de la Guerra Civil a Les Preses.

Des de COOLTUR Turisme Cultural, esperem que gaudiu d’aquesta nova ruta turística.