COOLTUR Turisme Cultural - Escaldàrium 2018

Nou Calendari de sortides Programades!

24/11/2018
Notícies

Des de COOLTUR Turisme Cultural us presentem el nou calendari de sortides programades per al primer trimestre de 2019

Cada setmana programem diferents sortides per a explicar-vos la història i el patrimoni de Catalunya. Aquestes activitats són rutes guiades per diferents municipis catalans. Durant el recorregut, un guia de COOLTUR Turisme Cultural us va fent les explicacions de cada ruta. A més, el guia us pot resoldre tots els dubtes que us puguin anar sorgint.

Ara, ja podeu veure totes les activitats programades per al primer trimestre del 2019. Podeu veure el nostre calendari a través de les nostres rutes programades! A més, ja podeu començar a reservar la vostra plaça per aquestes activitats. Penseu, que hi ha places limitades en cada sortida!

COOLTUR Turisme Cultural - rutes guiades

A més, si teniu ganes de fer una ruta que no està programada. Podeu reservar la vostra activitat a través de les nostres rutes guiades a la carta!

Us volem comunicar, a més, que durant el mes de desembre no tindrem cap activitat programada. Això, és degut a que volem millorar certs aspectes per a poder-vos oferir un millor servei. No obstant això, si durant el mes de desembre voleu fer alguna sortida, no dubteu en demanar-nos-ho a través de les nostres rutes guiades a la carta.

Esperem que us agradi el nostre programa d’activitats guiades. A més, si teniu qualsevol dubte i/o pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.