/* */

Modernisme a Berga

 • bergamodernismepetit

Des de COOLTUR Turisme Cultural us presentem la nostra ruta del Modernisme a Berga

El modernisme va ser un moviment artístic sorgit a finals del segle XIX i principis del segle XX. Aquest moviment va trencar amb la monotonia arquitectònica. En aquest sentit, els arquitectes van fer ús de la seva imaginació per a crear nous edificis. A més, van usar noves tècniques de decoració, com la rajola vidriada o el ferro forjat. Uns dels grans arquitectes d’aquest moviment van ser Gaudí, Puig i Cadafalch, etc.

A Berga encara s’hi conserven diversos edificis d’estil modernista. És per aquest motiu que des de COOLTUR Turisme Cultural us proposem la ruta del Modernisme a Berga. A través d’aquesta ruta podreu descobrir els diferents edificis modernistes de la ciutat. A més, també podreu gaudir del centre històric d’aquesta ciutat.

Aquesta és una ruta d’1 km. Creiem que aquesta és una ruta que es pot fer amb tota la família. A més, també és apta per a persones amb mobilitat reduïda. A part, aquesta ruta també es pot fer amb animals de companyia i/o amb bicicleta.  Alhora que descobrireu els edificis modernistes, també gaudireu del centre històric de Berga.

Com totes les rutes de COOLTUR Turisme Cultural, us podeu descarregar, gratuïtament, la informació i els tracks de la ruta. Tot i això, si voleu us hi podem acompanyar! Podeu trobar la informació dels nostres acompanyaments a les rutes programades, o a les rutes a la carta. Amb el nostre acompanyament, us transportarem en el temps. A part, us podrem explicar, àmpliament, tota la història d’aquesta ruta. A més, us podrem resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint.

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem que gaudiu de la ruta del Modernisme a Berga.

pdftour
trackgoogleearth
trackgps

Berga és una ciutat situada a la Catalunya central, capital de la comarca del Berguedà i antiga capital del Comtat de Berga.

La ciutat està situada al peu de la Serra de Queralt i de cara a la vall del Llobregat.

Per a més informació sobre aquest poble: www.berga.cat

Hi ha varies maneres per a poder arribar a aquest municipi:

   • Cotxe (carreteres)
    • C-26 Eix Prepirinenc (Alfarràs – Borrassà)
    • C-16 (Barcelona – Bellver de Cerdanya)
    • E-9 (Barcelona – Orleans)
    • LV-4241 (Solsona – Berga)
    • BP-4654  (Sant Quirze de Besora – Berga)
   • Transport públic

up arrow

20 m

refresh

NO

arrow down

1 m

clock

1.00 H

Distance to travel between two points 64

0.9 KM