/* */

Llegendes a Sant Julià de Vilatorta

  • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Bellpuig
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Salo de Catalunya – Modernisme
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Casa Modernista
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Castell de Sant Llorenç del Munt
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Gorg dels Airons, al pont de la bruixa
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Puigs dels Jueus
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Vistes des de Sant Julià

Des de COOLTUR Turisme Cultural us presentem la nostra ruta de les Llegendes a Sant Julià de Vilatorta

Abans de l’arribada de l’era digital, per entretenir-se, la gent s’explicava Llegendes. Aquestes, es transmetien, de generació en generació a través de la tradició oral. A més, totes les llegendes barrejaven indrets coneguts per l’oient, amb històries màgiques. A part d’entretenir, les llegendes també servien per educar, moralment, a la població. Tot i que, malauradament, moltes de les llegendes catalanes han desaparegut, encara se’n conserven algunes.

A Sant Julià de Vilatorta s’hi ha conservat una gran varietat de Llegendes. És per aquest motiu que us proposem la ruta turística de les Llegendes a Sant Julià de Vilatorta. A través d’aquesta ruta, podreu conèixer les llegendes conservades en aquest municipi. A més, també podreu gaudir dels paisatges del parc natural de les Guilleries – Savassona.

Aquesta és una ruta d’uns 12 km. Degut al seu desnivell, creiem que aquesta és una ruta per a caminadors/es. A més, aquesta ruta també es pot fer amb animals de companyia i/o amb bicicleta.  Alhora que aprendreu les llegendes que encara es conserven en aquest municipi, també gaudireu dels paisatges del parc natural de les Guilleries – Savassona.

Com totes les rutes de COOLTUR Turisme Cultural, us podeu descarregar, gratuïtament, la informació i els tracks de la ruta. Tot i això, si voleu us hi podem acompanyar! Podeu trobar la informació dels nostres acompanyaments a les rutes programades, o a les rutes a la carta. Amb el nostre acompanyament, us transportarem en el temps. A part, us podrem explicar, àmpliament, tota la història d’aquesta ruta. A més, us podrem resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint.

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem que gaudiu de la ruta de les Llegendes a Sant Julià de Vilatorta.

pdftour
trackgoogleearth
trackgps

Sant Julià de Vilatorta és un poble de la comarca d’Osona, situat al costat de l’espai natural de les Guilleries – Savassona. En aquest municipi hi podem trobar un gran nombre d’edificis d’estil modernista.

Per a més informació: http://www.vilatorta.cat/

Hi ha varies maneres per poder arribar a aquesta ciutat:

 

up arrow

422 m

refresh

SI

arrow down

422 m

clock

3.30 H

Distance to travel between two points 64

11.36 KM