/* */

Llegendes a Sant Boi de Lluçanès

 • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Boi de Lluçanès - Santuari dels Munts amb vaques pasturant
 • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Boi de Lluçanès – Vistes del poble de Sant Boi de Lluçanès
 • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Boi de Lluçanès – El Vilar de Sant Boi de Lluçanès
 • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Boi de Lluçanès – Camps de Sant Boi de Lluçanès
 • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Boi de Lluçanès – Santuari dels Munts
 • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Boi de Lluçanès – Àngel de la Guarda
 • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Boi de Lluçanès – Vistes de la Plana de Vic

Des de COOLTUR Turisme Cultural us presentem la nostra ruta de les Llegendes a Sant Boi de Lluçanès

Abans de l’arribada de l’era digital, per entretenir-se, la gent s’explicava Llegendes. Aquestes, es transmetien, de generació en generació a través de la tradició oral. A més, totes les llegendes barrejaven indrets coneguts per l’oient, amb històries màgiques. A part d’entretenir, les llegendes també servien per educar, moralment, a la població. Tot i que, malauradament, moltes de les llegendes catalanes han desaparegut, encara se’n conserven algunes.

A Sant Boi de Lluçanès s’hi ha conservat un gran nombre de llegendes. És per aquest motiu que us proposem la ruta de les Llegendes a Sant Boi de Lluçanès. A través d’aquesta ruta, podreu conèixer les llegendes que s’han conservat en aquest municipi del Lluçanès. A més, també podreu gaudir de les vistes a la Plana de Vic des del Santuari dels Munts.

Aquesta és una ruta d’uns 7 km. Creiem que aquesta és una ruta que es pot fer amb tota la família. A més, aquesta ruta també es pot fer amb animals de companyia i/o amb bicicleta.  Alhora que aprendreu les llegendes que encara es conserven en aquest municipi, també gaudireu dels paisatges de la Plana de Vic des del Santuari dels Munts.

Com totes les rutes de COOLTUR Turisme Cultural, us podeu descarregar, gratuïtament, la informació i els tracks de la ruta. Tot i això, si voleu us hi podem acompanyar! Podeu trobar la informació dels nostres acompanyaments a les rutes programades, o a les rutes a la carta. Amb el nostre acompanyament, us transportarem en el temps. A part, us podrem explicar, àmpliament, tota la història d’aquesta ruta. A més, us podrem resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint.

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem que gaudiu de la ruta de les Llegendes a Sant Boi de Lluçanès.

pdftour
trackgoogleearth
trackgps

Sant Boi de Lluçanès és un municipi situat a la Catalunya Central, a l’altiplà del Lluçanès. Podem destacar, d’aquest municipi, les restes excavades de l’antiga església de Sant Baldiri, les quals estan situades sota l’actual església d’aquest municipi.

Per a més informació sobre aquest poble: www.santboidellucanes.cat

Hi ha varies maneres per a poder arribar a aquest municipi:

 • Cotxe (carreteres):
  • BV-4608  (Sant Agustí de Lluçanès – Manlleu)
 • Transport públic
  • Autobús

up arrow

243 m

refresh

SI

arrow down

243 m

clock

3.00 H

Distance to travel between two points 64

7.1 KM