/* */

Llegendes a Folgueroles

  • COOLTUR Turisme Cultural - Sant Julià de Vilatorta - Castell de Sant Llorenç del Munt
  • COOLTUR Turisme Cultural – Folgueroles – Església Parroquial de Folgueroles
  • COOLTUR Turisme Cultural – Folgueroles – lloses de l’església Mare de Déu de la Damunt
  • COOLTUR Turisme Cultural – Folgueroles – església Mare de Déu de la Damunt
  • COOLTUR Turisme Cultural – Folgueroles – vistes  de Folgueroles
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Puigs dels Jueus
  • COOLTUR Turisme Cultural – Sant Julià de Vilatorta – Gorg dels Airons, al pont de la bruixa

Des de COOLTUR Turisme Cultural us presentem la nostra ruta de les Llegendes a Folgueroles

Abans de l’arribada de l’era digital, per entretenir-se, la gent s’explicava Llegendes. Aquestes, es transmetien, de generació en generació a través de la tradició oral. A més, totes les llegendes barrejaven indrets coneguts per l’oient, amb històries màgiques. A part d’entretenir, les llegendes també servien per educar, moralment, a la població. Tot i que, malauradament, moltes de les llegendes catalanes han desaparegut, encara se’n conserven algunes.

A Folgueroles s’hi ha conservat una gran varietat de Llegendes. És per aquest motiu que us proposem la ruta turística de les Llegendes a Folgueroles. A través d’aquesta ruta, podreu conèixer les llegendes conservades en aquest municipi. A més, també podreu gaudir dels paisatges del parc natural de les Guilleries – Savassona.

Aquesta és una ruta d’uns 11 km. Degut al seu desnivell, creiem que aquesta és una ruta per a caminadors/es. A més, aquesta ruta també es pot fer amb animals de companyia i/o amb bicicleta.  Alhora que aprendreu les llegendes que encara es conserven en aquest municipi, també gaudireu dels paisatges del parc natural de les Guilleries – Savassona.

Com totes les rutes de COOLTUR Turisme Cultural, us podeu descarregar, gratuïtament, la informació i els tracks de la ruta. Tot i això, si voleu us hi podem acompanyar! Podeu trobar la informació dels nostres acompanyaments a les rutes programades, o a les rutes a la carta. Amb el nostre acompanyament, us transportarem en el temps. A part, us podrem explicar, àmpliament, tota la història d’aquesta ruta. A més, us podrem resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint.

Des de COOLTUR Turisme Cultural esperem que gaudiu de la ruta de les Llegendes a Folgueroles.

pdftour
trackgoogleearth
trackgps

Folgueroles és un poble de la comarca d’Osona, just al costat de l’espai natural de les Guilleries – Savassona. En aquest poble hi va néixer mossèn Cinto Verdaguer, un dels escriptors catalans més importants del segle XIX.

Per a més informació: www.folgueroles.cat

Hi ha varies maneres per poder arribar a aquesta ciutat:

 

up arrow

380 m

refresh

SI

arrow down

380 m

clock

3.30 H

Distance to travel between two points 64

10.91 KM