COOLTUR Turisme Cultural - Museu Thermàlia

Inaugurada l’exposició “Lo Negosi de les Bruxes”

Ja podeu visitar l’exposició “Lo Negosi de les Bruxes. El procés de Caldes 1619 – 1621”, una exposició que podeu visitar, fins el 29 de setembre, al museu Thermàlia, de Caldes de Montbui.

En motiu del 400 aniversari de la Gran Caça de Bruixes, des del museu Thermàlia, de Caldes de Montbui, s’ha organitzat una exposició de memòria històrica per a recordar aquest passat obscur d’aquesta població del Vallès Oriental. A través d’aquesta exposició, que ha estat comissionada per COOLTUR Turisme Cultural, podreu descobrir, d’una forma didàctica, la història de la gran caça de bruixes de Caldes de Montbui.

COOLTUR Turisme Cultural - Exposició 1

Aquesta exposició està dividida de tres parts. La primera part, és una introducció de la gran caça de bruixes que hi va haver a Europa, i a Catalunya, entre els segle XVI i el segle XVIII. En una segona part, podreu descobrir com era la societat del segle XVII, i com funcionava el procés de Bruixeria. En la tercera part, podreu descobrir la història de la Caça de Bruixes a Caldes de Montbui. A més, mentre feu el recorregut, podreu escoltar una ambientació realitzada per Ramon Solé. També podreu observar diferents il·lustracions històriques, com il·lustracions efectuades per Sergi Segura.

COOLTUR Turisme Cultural - Exposició 2

La inauguració d’aquesta exposició es va realitzar el passat 10 de juliol, una inauguració que va comptar amb un gran nombre de visitants. Aquí podeu observar un vídeo del dia de la inauguració.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a visitar aquesta exposició que ofereix el museu Thermàlia de Caldes de Montbui. Esperem que us agradi!