/* */
COOLTUR Turisme Cultural Sant Martí Xic

Gaudeix de la Setmana Santa

Gaudeix de la Setmana Santa i descobreix la història i el patrimoni de diferents municipis catalans amb les rutes que us oferim des de COOLTUR Turisme Cultural

Si no sabeu què fer durant la Setmana Santa, des de COOLTUR Turisme Cultural us oferim un ampli ventall de possibilitats. Aprofiteu la Setmana Santa per a descobrir la Història i el Patrimoni de diferents municipis catalans.

A través de la nostra pàgina web hi trobareu un gran nombre de rutes turístiques repartides per diferents municipis catalans. Totes les nostres rutes estan en format obert. En elles, us proposem diferents recorreguts per a descobrir diferents episodis històrics, i diferents elements patrimonials. En l’apartat del menú de les nostres rutes, podreu escollir el millor recorregut en funció de la temàtica, de la zona geogràfica o de la tipologia.

No ho dubteu més, i aprofiteu la Setmana Santa per a explorar diferents parts de Catalunya. I si voleu que us hi acompanyem, no dubteu en mirar-vos les nostres rutes guiades a la carta!

Gaudeix de la Setmana Santa amb COOLTUR Turisme Cultural!