/* */

El Forn J.Bruch conegut també com a cal Finus o Ca la Dària, obert des del 1982, es caracteritza per fer una gran varietat de pans, coques i bollaria totalment artesanals. El pa encara es fa amb el mètode antic, una fermentació lenta , d’un mínim de 5h. hores.

Adaptant-nos a les necessitats úniques i especials de cada client, originant així diversos pans com ara, el pa de FORMENT, un pa reconegut a la comarca del Lluçanès, pa de Civada, pa de Fajol, pa d’Anous, pa Negre amb panses i nous, pa Integral, pa de Cereals, pa de Coca, pa de Xapata i el nostre tradicional  pa de pagès.

Així  també podem donar nom a les nostres diferents coques amb una amplia varietat per a tots els gustos. La mes coneguda, la coca llarga o coca de pa, la coca de crema i la coca de xocolata, elaborada amb coca de pa, sucre, un toc d’anís per sobre i farcida d’una xocolata d’avellanes i cacau per llepar-te’n els dits.

Arran de les nostres tradicions,  podeu trobar: coques ADOVADES,(tot l’any però mes rellevant per St. Joan i Nadal)  on el client pot escollir la guarnició ,com ara, amb pinyons, ametlla, crema, crema i pinyons o fruits secs (nyoca) . Coques de PASTA DE FULL, també on es pot escollir la guarnició , i coca de PASTA DE CROISANT, que tan es pot només guarnir pel damunt com farcir-la de crema, cabell d’angel o xocolata.

Per últim COCA DE SANTA ÀGATA, una coca molt especial, la qual  només fa 4 anys que l’elaborem amb un gran èxit per part dels pradencs i pradenques. Aquesta coca segueix una recepta de més de 300 anys.

Plaça Can Claus, 2

Tel. 93 856 04 27

Prats de Lluçanès