/* */

Forn de pa centenari, de tradició familiar establert a Prats de Lluçanès des de sempre. La botiga està situada al vell mig del casc antic del poble i al costat de l’església parroquial de Prats de Lluçanès.

Actualment és la cinquena generació de forners, i es continua treballant a la manera antiga, amb fermentacions llargues de les masses i tot elaborat a mà. Som l’únic forn de pa del poble que cou  els seus productes amb forn de llenya ( el nostre forn te mes de cent anys) .

Especialitzats en pa de pagès, diverses coques i des de fa 15 anys elaborem la nostre pròpia pastisseria, sempre amb els millors ingredients .

La pastisseria:   elaborem braços de gitano, pastissos de nata, trufa, crema, nata i trufa, el típic  sant Jordi, lioneses, tortells i tot fet artesanalment i de forma personalitzada al gust del client.

La coca llarga o de forner es la coca estrella de la casa, s’elabora de la mateixa manera que les generacions antigues, amb el seu puntet d’anís i cuites d’una en una. Molt valorada en l’àmbit local i consumida en tot tipus d actes.

Les coques rodones d’ou amb múltiples varietats, com les de pinyons, panses i pinyons, crema per sobre o per dintre, de fruita i pinyons, les de cabell d’àngel i pinyons , i amb la possibilitat, totes elles, de farcir-les amb nata o trufa. Molt valorades per les festes locals com el Sant Joan, el Nadal, el Cap d’Any i també els típics tortells de reis.

Donar al client el millor producte amb un tracte proper i càlid i que el client es trobi com a casa és el nostre propòsit.

C/ Major, 50

Tel. 93 856 02 84

Prats de Lluçanès