/* */
COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Font de Cabrinetty

Fira del Jovent a Alpens 2019

Els propers 18 i 19 de Maig es celebrarà la Fira del Jovent a Alpens 2019

Com cada any, aquest proper cap de setmana es celebrarà la Fira del Jovent a Alpens. Durant tot el cap de setmana, Alpens s’omplirà d’activitats per a tots els públics.

El dissabte 18, es realitzarà, al matí, una caminada pels contorns d’Alpens. A la tarda, i per celebrar el tancament del roomscape de Cal Salau, es realitzarà un escape room municipal pels carrers d’Alpens. Al vespre, es realitzarà un espectacle de llum, foc i música i, seguidament, hi haurà un concert de Paracaigudistes Acústics.

El diumenge 19, al matí – migdia es realitzarà una taverna de l’Afarta pobres, alhora que diferents parades ompliran els carrers d’Alpens. A la tarda, es realitzarà el I torneig Amateur de tir amb Arc.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a participar a la Fira del Jovent d’Alpens. Aquí hi podeu trobar informació del programa de la Fira del Jovent 2019.

A més, si voleu conèixer i descobrir alguns episodis de la història d’aquest municipi, us proposem alguns recorreguts que, des de COOLTUR Turisme Cultural, hem creat per a vosaltres.