COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Font de Cabrinetty

Fira del Jovent a Alpens 2019

Els propers 18 i 19 de Maig es celebrarà la Fira del Jovent a Alpens 2019

Com cada any, aquest proper cap de setmana es celebrarà la Fira del Jovent a Alpens. Durant tot el cap de setmana, Alpens s’omplirà d’activitats per a tots els públics.

El dissabte 18, es realitzarà, al matí, una caminada pels contorns d’Alpens. A la tarda, i per celebrar el tancament del roomscape de Cal Salau, es realitzarà un escape room municipal pels carrers d’Alpens. Al vespre, es realitzarà un espectacle de llum, foc i música i, seguidament, hi haurà un concert de Paracaigudistes Acústics.

El diumenge 19, al matí – migdia es realitzarà una taverna de l’Afarta pobres, alhora que diferents parades ompliran els carrers d’Alpens. A la tarda, es realitzarà el I torneig Amateur de tir amb Arc.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a participar a la Fira del Jovent d’Alpens. Aquí hi podeu trobar informació del programa de la Fira del Jovent 2019.

A més, si voleu conèixer i descobrir alguns episodis de la història d’aquest municipi, us proposem alguns recorreguts que, des de COOLTUR Turisme Cultural, hem creat per a vosaltres.

  • COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Font de Cabrinetty

    Batalla d’Alpens

    Ruta de la Batalla d’Alpens, on descobrireu la batalla que hi va haver durant la tercera Guerra Carlina en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.

  • COOLTUR Turisme Cultural - Alpens - Roca de Pena d'Alpens

    Llegendes a Alpens

    Ruta de les Llegendes a Alpens, en la que descobrireu les llegendes conservades en aquest municipi de l’altiplà del Lluçanès, situat a la comarca d’Osona.