COOLTUR Turisme Cultural és una empresa formada per historiadors i arqueòlegs. La nostra intenció a la hora de crear aquesta empresa, era poder transmetre el nostre coneixement i la nostra passió. Vam creure que la millor manera, per a poder-ho fer, era creant diverses rutes turístiques basades en la història i el patrimoni local.

A més, creiem que la CULTURA ha de ser un BÉ UNIVERSAL.  És per aquest motiu que des de COOLTUR Turisme Cultural us oferim les nostres rutes en format GRATUÏT. De totes les nostres rutes, us podeu descarregar, gratuïtament, uns pdf i uns tracks. Als pdf hi trobareu la informació de la ruta. Amb els tracks, us assegurareu que l’experiència en les nostres rutes sigui la millor possible. A través de les nostres rutes, us volem explicar diferents fets històrics situats en diferents municipis catalans. A més, també us volem mostrar elements patrimonials que han quedat, moltes vegades, desapercebuts.

No obstant això, també us oferim poder fer qualsevol de les nostres rutes de forma GUIADA. En aquest sentit, un guia de COOLTUR Turisme Cultural us acompanyarà en tot moment. Mentre us guiarà en el recorregut, us anirà fent les diferents explicacions de la ruta. A més, us podrà ampliar el coneixement de la ruta, i us podrà resoldre els dubtes que us puguin anar sorgint. Podeu trobar la informació dels nostres guiatges a través de les rutes programades, o de les rutes a la carta.

Des de COOLTUR Turisme Cultural, estem, constantment, treballant per a poder-vos oferir noves rutes. Esperem que gaudiu de totes les nostres rutes!