Festa Major a Sobremunt 2018

08/11/2018
Notícies

Entre els dies 9 i 11 de setembre es celebrarà la Festa Major a Sobremunt 2018

Aquest cap de setmana, es tornarà a celebrar la Festa Major de Sobremunt. Durant tot el cap de setmana, es realitzaran diferents actes oberts a tothom.

Sobremunt, és un petit municipi de l’altiplà del Lluçanès, de la comarca d’Osona. Des d’aquest municipi, es pot gaudir tant de la bellesa de les seves vistes, com del seu entorn natural. Si voleu saber com arribar-hi, consulteu aquí.

La festa començarà el divendres 9 de novembre amb un concurs de truites, a les 10 del vespre. Junt al concurs de truites, es farà un sopar del Toneu (on cadascú es porta el seu). Finalitzat el sopar, es celebrarà la nit jove amb el concert de dos grups musicals, i l’actuació d’un DJ.

El dissabte 10 de novembre es celebrarà una gimcana de “qui té més ous”, on cada participant ha de portar tres ous. A la nit, es farà el gran Ball de la Festa Major.

El diumenge 11 de novembre es celebrarà una missa a Sant Martí, a les 12.30. Tot seguit, a les 14.00h, es farà una gran arrossada popular i una gran rifa. A les 5 de la tarda, hi haurà actes per als més petits, amb l’animació de dos grups infantils. A més, també hi haurà berenar per a tothom.

Des de COOLTUR Turisme Cultural us animem a anar a gaudir de la festa major de Sobremunt. I si, a més a més, voleu fer una mica de turisme, us recomanem fer qualsevol de les rutes que hi tenim ubicades. Aquí, podeu trobar les rutes que tenim ubicades a Sobremunt.